clear

zoeken

search

Picnic08 donderdag: ontwaken

25 september 2008


Zo vroeg als vandaag ben ik nog nooit op het terrein geweest. Ik was om 08.00 uur present. Ik weet nu hoe het werkt in jonge gezinnen, waar kinderen om een uur of zes uit bed komen. Die energie! Die actie! Ik was meteen goed wakker en fietste zojuist op een geleend barrel door ‘Amsterdam qui se reveille’. Lekker.

Ik heb nu alle tijd om het programma in me op te nemen en ik moet zeggen dat ik nog veel twijfel. Het echte Lowlandsgevoel. De conferentie heeft vandaag interessante sprekers maar ik heb me ook aangemeld voor een Locative Lab op gebied van Cultureel erfoed en zie dat er nog veel meer interessants gratis toegankelijk is, zowel op clubgebied als qua Specials.

Laat ik het laid-back benaderen en eerst nog eens een espresso nemen. Vervolgens een beetje rondkijken en wat bekenden begroeten want vandaag schijnen die er meer te zijn dan gisteren.

@

5 Reacties

 1. davidovix schreef:

  Heey Edje

  1 hele goede morgen. Heb je goede nieuws al gehoord vanuit het Zeeuwse. De bioscoop komt defenitief bij ons binnen. Prachtig bericht. Wie weet is er nog ergens een plekje voor onze jonge vrinden !!!
  Veel plezier verder .

  Gr
  Kees

 2. Moguh Kees!

  Ik heb geen pzc gezien maar kreeg wel een mail van iemand van het filmtheater, met daarin het nieuws. Amsterdam is dus alvast op de hoogte 🙂

  Ik vind het helemaal geweldig. Leve de intenties!

 3. Wow!ter schreef:

  Alleen als je tegen dat kindergeweld om 6:00 bestand bent kan je bij ons komen logeren 😀

 4. Daan schreef:

  Toch maar eens vragen hoe dat bij Dappere Bas geregeld is in verband met mijn logeerpartijtje tijdens de OCN 🙂

 5. Ik beheers het nu helemaal ^^

Reageer