clear

zoeken

search

Er beweegt daar toch heel wat…

29 september 2008


Het Belgische MouseOver heeft een wedstrijd uitgeschreven waarmee je een gratis toegangskaart kunt winnen voor het Creativity World Forum 2008, in Antwerpen. Het enige dat je hoeft te doen is drie websites noemen die jou inspireren, aangevuld met een schatting van het aantal pageviews van de wedstrijdpagina.

Van het feit dat ZB Digitaal als voorbeeld wordt genoemd word ik uiteraard erg blij. De motivatie is veelzeggend:

Berichten vanuit de bibliotheekwereld waar ik zelf niets vanaf weet. Blijkbaar beweegt daar toch heel wat. Papier is lang niet dood zo blijkt.

Geweldig! Ik weet natuurlijk dat de meeste lezers van ZBD afkomstig zijn uit de bibliotheekwereld of de informatiebranche maar ik heb altijd de hoop dat ik met een beetje afwisseling van thematiek ook mensen van buiten de branche bereik. Nick de Mey van MouseOver steekt hiermee een hart onder mijn riem.

Inspiration is the motivation. Thanks Nick!

@

8 Reacties

  1. boesje schreef:

    Gelukkig weet jij dat ik niet graag in de schijnwerpers sta. Bedankt voor die bloemen …..

  2. Astrid schreef:

    Jaloers!
    Niets leukers dan via een onbekende weg je netwerk en ‘marktaandeel’ te vergroten.
    Proficiat.

  3. Nick schreef:

    Graag gedaan Edwin. Ik volg de website al een tijdje en het blijft me verbazen dat er echt zoveel nieuwe initiatieven worden opgestart in de boekenwereld. Goed bezig dus!

  4. Weet er ook iemand enkele congressen die mensen met ideeën en mensen die ze willen uitwerken samenbrengt?

  5. @ Astrid: het is leuk om de horizon te verbreden. Dat kan met ekudos etc maar bijvoorbeeld ook met reacties op blogs buiten de biblioblogosphere. Kost allemaal nog meer tijd maar online zichtbaarheid begint denk ik wel daar.

    @ Nick. Thanks again ^^

    @ Benoit: op Picnic gebeurt dat wel, als je je actief in workshops begeeft etc. Op andere evenementen is dat denk ik niet anders. Als het maar meer is dan lezingen alleen…

  6. Zoals bij OCN?
    BTW wat houden de bib 2.0 workshops eigenlijk in?

  7. Ik weet niet of dat op OCN ook zo zal zijn. Weet wel dat het bij Guus (met de toolbars ‘hands on’ is, en dat Jeffrey ook een camera beschikbaar stelt voor livecasten. Of dat ook gaat werken daar is een tweede natuurlijk.

Reageer