clear

zoeken

search

25 smaken: welk type blog heb jij?

30 september 2008

Als ik de lijst zo zie krijg ik het gevoel dat ZBD elementen heeft van alle genoemde blogtypen. Met uitzondering van het interviewblog. Daar heb ik dit platform nog nooit voor gebruikt.
Herken jij jouw stijl wel in een van de genoemde smaakjes? (als je blogt natuurlijk)

@

11 Reacties

 1. Hans schreef:

  Mijn weblog hangt tussen Lifeblogging en Evangelist-blogging.

 2. Bibman schreef:

  mijn blog is blijkbaar ook een mix van stijlen

 3. Natalie schreef:

  Mijn blogsoort (schrijven over een ‘fenomeen’) bestaat blijkbaar ook niet. Niet echt een complete serie dus, zo te lezen in de vorige commentaren.

 4. Ha! Dat heb je met oude presentaties!
  De hokjesgeest is niet terug van ooit weggeweest ๐Ÿ™‚

 5. Redstar schreef:

  Ik val overal tussen te passen of juist net weer niet vind ik zelf..
  Ik heb gewoon mijn eigen ding ;-D

 6. En daar is helemaal niks mis mee Red!

 7. ria schreef:

  Dacht ik met bloggen lekker mijn eigen ding te doen, blijkt het gewoon in te passen in schemaatjes en modellen.Gelukkig zie ik niet zo gauw in welk hokje ik zou passen. Ik wil het zelfs niet eens weten!

 8. madbello schreef:

  Inderdaad, zo een beetje van alles en hoe mijn bui is en weer de neiging om alles in hokje te moeten stoppen ๐Ÿ˜‰ maar leuk dat de reactie gelijk onder het item te zien is, dat noem ik nou een hele verbetering ๐Ÿ™‚

 9. Het lijkt erop dat niemand er helemaal in past. Dat heb je zo met labels en hokjes. Daarom is SISO ook zo beperkend ๐Ÿ™‚

  Sailing on in freedom!

 10. Daar ben ik het helemaal mee eens. Gelukkig is SISO maar een manier om je in gang te zetten en naarmate je vordert in de uitbouw van je collectie kan je je plaatsing nog steeds gaan herdenken. Zo zou je bijvoorbeeld als je veel reisgidsen en kookboeken hebt, alles per land gaan zetten. Zonder al die overdreven onderverdelingen waar je bezoekers meestal toch niet aan uit kunnen.

  Het in vakjes verdelen mag dan ook nooit een einddoel zijn. Dat zou het internet met het meervoudig taggen en opdelen ons ondertussen wel mogen getoond hebben.

  ZBD genereert inderdaad wel inspiratie voor mogelijke komende blog berichten ๐Ÿ™‚

Reageer