clear

zoeken

search

WiiSpray: afstuderen in de schijnwerpers van het web

05 augustus 2008


Zuighaas maakt melding van een afstudeerproject van twee Duitse studenten: de WiiSpray. Hoewel deze Wiimote-hack nog weinig meer is dan een prototype blijkt de belangstelling ervoor nu al groot te zijn. SlashGear pikte het project op in juni en inmiddels besteedden bijna 400 door Google geïndexeerde blogs er aandacht aan.

Hoewel de belangstelling makkelijk te verklaren is (De Wii is immens populair en het spelen met spuitbussen oefent aantrekkingskracht uit op velen) zijn de heren toch een beetje overdonderd. Op de website schrijven ze, zoals alleen Duitsers en Japanners dat kunnen:

Allgemein

we did not expect!

We did not expect such a huge interest on this technical experiment. Since i made Wii spray to my Masterthesis, I hope everybody can understand that i can’t publish all informations till the final presentation. I the near future you will find here some Information about parts of the project.

So But for now a small text in advance….. what it can be…

Have you ever been interested in creating an illegal grafitti?

No? Go for it! Everything is legal! Nothing will be destroyed or damaged. Everything is virtual. Imagine a virtual wall. Using your browser you select the background of your choice and start spraying with your digital spray can.

Ik vind het geweldig. Die gasten waren gewoon lekker aan het knutselen en moeten nu opeens onbeholpen aan de slag met PR. Ik stel me voor dat waar zij eerst gewoon droomden van het afronden van een studie, ze nu opeens mijmeren over een baan bij -of een grote zak geld van- Nintendo. Stiekem hoop ik ook dat de jongens er rijk van zullen worden. Op de een of andere manier vind ik toevallige gaten in markten altijd erg mooi.

All your spraycan are belong to us!

@

2 Reacties

  1. Jeroen schreef:

    Dit had ik natuurlijk moeten bedenken! Maar ja, druk druk druk…

    Ik haal Wii spray zekers als hij uit komt, scheelt een hoop ellende en wegrennen 😉

  2. Jij was de eerste aan wie ik moest denken, toen ik dit zag 🙂

Reageer