clear

zoeken

search

Springen op Pipi Langkous

13 juli 2008

Twee maal drie is vier
Wiedewiedewiet en twee is negen
Ik richt de wereld in
Wiedewiede naar mijn eigen zin
Hai Pippi Langkous
Tjollehee tjollehee tjollehopsasa
Hai Pippi Langkous die doet haar eigen zin

De zaterdag stond in het teken van Beachvolleybal op de Middelburgse Markt en ik kan wel zeggen dat ik dat evenement nog in heel mijn dondertje voel natrappelen.

Volleybal en springen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dan is het ook niet zo gek dat zo’n activiteit op een gegeven moment ter sprake komt. Niet iedereen wordt gehinderd door springtalent tenslotte.

Teammakker Marcel wees me op de springkunsten van de supporters van Eintracht Frankfurt. Op het deuntje van Pipi Langkous springen zij, tijdens een uitwedstrijd, het stadion van de de tegenstander letterlijk uit z’n voegen. Spitzenklasse!

Nu ga ik toch weer twijfelen over het waarheidsgehalte van het vreemde verhaal dat ooit stelde dat wanneer alle Chinezen tegelijkertijd zouden springen de aarde uit z’n baan rond de zon zou worden geschopt.

Je kunt niets uitsluiten in het leven.

@

6 Reacties

  1. Henk schreef:

    Pippi rules!

  2. boesje schreef:

    Ed,

    Toch even weze tuben om het filmpje te zien ?

  3. Jeroen schreef:

    Die mannen gaan nergens over, ik hoop dat Ajax gauw tegen Eintracht speelt in de Uefa cup, hebben we zo een nieuw stadion 🙂

  4. @ Henk: ha! ook weer terug!

    @ Boes: jazeker 🙂

    @ hehe, eindelijk af van die snelkookpan 🙂

  5. Daan schreef:

    En je voelt, als het goed is, zo’n stadion ook zo heerlijk meebewegen. Laatst nog zelf meegemaakt in de bekerfinale al was ik daar toen niet zo blij mee, het ging nl. om springende Feyenoord supporters die blij waren dat ze toch nog een prijs pakten. Juist, tegen dat clubje uit het Zuiden.

  6. Rotjeknor United 🙂

Reageer