clear

zoeken

search

Meer sociale functionaliteiten voor Library Thing

30 juni 2008


Tijdens mijn vakantie had ik het al voorbij zien komen in de RSS maar ik besloot er, om toen niet op door te klikken. Ik had immers vakantie. Na mijn terugkeer dacht ik er niet meer aan. Gelukkig dook het nieuws vrijdag nogmaals op bij Liesbeth:

Alle leden van Library Thing hebben voortaan de beschikking over een eigen homepage.

Die pagina bevat allerlei nieuwe koppelingen, die gebaseerd zijn op jouw boekencollectie en de contacten die je hebt toegevoegd. Library Thing ontwikkelt zich daarmee nog nadrukkelijker tot sociaal netwerk, met boeken als centraal thema.

Ik ben geneigd om de homepage als profielpagina aan te duiden maar in het geval van LT zou dat verwarrend zijn. Leden beschikten daar immers al over een profielpagina. Het zou wat dat betreft logischer zijn geweest als ze die meteen in de homepage hadden geïntegreerd. Echter: kniesorenwerk. De nieuwe functionaliteiten voegen echt iets toe en zijn wederom een lichtend voorbeeld voor de internationale bibliotheekwereld. Ik sluit me aan bij de woorden van Liesbeth.

Ik heb meteen besloten toch ook maar eens een (betaalde) account te nemen bij Library Thing om mijn collectie gelezen boeken verder uit te kunnen breiden. Spalding c.s. hebben het verdiend. Het kost maar 25 dollar per levenslang abonnement. Punt is wel dat de betaling moet plaatsvinden met een creditcard. Die heb ik niet. Kan iemand dat niet even voor mij regelen, nadat ik het bedrag op zijn of haar bankrekening heb gestort?

@

6 Reacties

  1. Yvette Hoitink schreef:

    Hoi Edwin,

    Komt in orde, ik neem via mail contact met je op!

  2. Dank je Yvette, super!

  3. Remco schreef:

    Hey Ed, kekke nieuwe foto! Mocht het nodig zijn kan ik je ook wel uit de brand helpen.

    VanEsdgjlb

  4. Ja scherp he 🙂

    Het is inmiddels geregeld maar hartelijk dank.

    Geniet van Doe Maar!

  5. Susan schreef:

    Ik heb ook maar naar aanleiding van de vernieuwing een levenslang abonnement genomen. Ik geniet van LibraryThing!

    sjjk

  6. Ik heb ‘m inmiddels ook, met dank aan Yvette! Leuk dat je ook enthousiast bent.

    En als ik je website zo bekijk kun je er ook nog wel publicaties van jezelf op kwijt 🙂

Reageer