clear

zoeken

search

Picnic 2008: de eerste Line Up

23 mei 2008


Ook in 2008 is er weer een editie van het prachtige multimediafestival Picnic, het evenement waar ik in 2007 en 2006 erg enthousiast over was. Zo enthousiast dat ik er samen met Jan, in de InformatieProfessional van november 2007, voor pleitte dat meer mensen uit de branche naar Amsterdam zouden afreizen in september.

Waarom dan wel? Omdat Picnic bruist. Omdat Picnic meer is dan een congres. Omdat je interessante kijkjes in de toekomst krijgt voorgeschoteld. Ach, sla de archieven er maar op na.

Feit is dat Picnic ook dit jaar weer veel interessante sprekers heeft weten te strikken. Het is een mooie line up.
Handig dat ik ook nog steeds deel uitmaak van het Netwerk. Ik zet de traditie maar wat graag voort 🙂

@

4 Reacties

 1. Arda schreef:

  Als ik er naartoe zou willen, hoe moet ik dat dan aanpakken? En zou het iets voor me zijn denk je?

 2. Hoi Arda. ik vind het heel moelijk om in te schatten of jij het leuk zou vinden maar voor iedereen geldt: als je jezelf eraan overgeeft is het per definitie een verademing. Ik noem het graag de lowlands van de congressen, maar als je lowlands niet kent….

  Als je wilt gaan kun je je gewoon inschrijven en het mooist is als je baas iets vergoedt.

  Ik kan wel zeggen dat je daar meer leert van onze toekomst dan van menig bibliocongres….

  Ik ben fan, zeg maar.

  Edwin

 3. davidovix schreef:

  Mag jie weder van de baas ???

 4. Hoi Davidovix,

  Dat heb ik nog niet gevraagd maar Jan Klerk is wel al aan het informeren gegaan of we er weer een artikelen over kunnen schrijven her en der. Misschien wel dezelfde benadering als vorig jaar.

  In dat geval mag ik vast wel weer 🙂

Reageer