clear

zoeken

search

Neem eens een miereneter als huisdier

14 mei 2008

Meer Miereneter Coolness op Dark Roasted Blend.

@

11 Reacties

  1. Henk schreef:

    Goed idee, het schijnt dat de mierenlokdozen de winkels uitvliegen met dit warme weer!

  2. Zouden ze echt alleen mieren eten, vraag ik me opeens af, of ook miereneterbrokjes?

  3. Daan schreef:

    Bijna net zo leuk als een Capybara 🙂

  4. nomorecorsa schreef:

    en ik vond een hondje in jasje al zo zielig…. wanneer gaat Paris Hilton met een miereneter in haar tasje lopen?

  5. Het is ook wel een beetje zielig inderdaad, dat vergat ik even door het lachen. Maar ik vind diertjes in een kooitje ook zielig eigenlijk dus consequent kun je me daar zeker niet in noemen :-/

  6. Arda schreef:

    Het is niet ‘een beetje zielig’, het deugt gewoon niet. Sorry.

  7. En wat vind je dan van het houden van andere huisdieren, vraag ik mezelf af? Deugt dat? Of ligt de grens bij het aankleden of fotograferen?

    Het klopt wel dat het niet deugt maar ik vraag me wel af wat er wel deugt, dat wel.

    Ooit gelachen om een aap in een circus, of staan klappen in het dofinarium? Wel eens naar de Beekse Bergen geweest?

    Murw door dat soort dingen lach je.

    Sorry 2.

    @

  8. Arda schreef:

    Natuurlijk heb jij ook gelijk. Het is een kwestie van grenzen en daar ben ik ook niet consequent in. Huisdieren OK, maar miereneters (net als fretten of eekhoorns, die mensen ook wel houden) zijn geen huisdieren. Ja, deze exemplaren wel natuurlijk. Ik vond het eerst ook wel even grappig, maar dat is het hem nou juist. Dat ‘het deugt niet’ was dus ook tegen mezelf. Dieren hoor je niet te ‘exploiteren’ om het zo maar te zeggen. Dus niet opeten, niet aankleden, niet laten optreden, niet opsluiten. Dat is een principe, maar ik ben niet altijd principieel. Ging ook wel naar de dierentuin met mijn kinderen, eet soms een stukje vlees. Maar ik vind tóch dat het niet deugt en dat je het niet zou moeten doen.
    Sorry 3.

  9. Ik kan me goed vinden in je woorden hoor Arda, ik had de lach misschien beter even wat moeten laten bezinken….maar zoals gewoonlijk maakte ik er weer in een zucht en een wind een postje van..

    Sorry is in ieder geval niet nodig!

  10. Anoniem schreef:

    Dit is echt zielig.. je hebt wel mensen in Amerika enzo die deze beesten houden, en daar word goed voor gezorgd, dit is niet als een vis die je maar eens in de dagen eten hoeft te geven, dit dier vergt veel tijd en aandacht, kijk eens op youtube.. anteater je vind veel mensen die er GOED voor zorgen en ze geen spijkerjasje aan doen

Reageer