clear

zoeken

search

De gehyperlinkte en menselijke bibliotheek, een update

09 mei 2008


Anderhalf jaar geleden schreef ik hier over ‘de gehyperlinkte bibliotheek‘ zoals Michael Stephens die voor zich ziet.

Deze week kwam Michael Stephens met een update van deze presentatie. De PDF telt inmiddels 360 pagina’s (!) maar omdat ze niet al te veel tekst bevatten vlieg je er zo doorheen. Ze zijn beslist de moeite waard.

Het bestand is 120 Mb groot en daarom vrij lastig te delen met anderen. Als je gebruik maakt van Driveway is dit echter geen probleem. Zij staan uploads tot 500 Mb toe.

@

4 Reacties

  1. biebblogger schreef:

    Zal hier zeker eens naar kijken. Maar, het is warm en het koude bier lonkt straks weer. Ga zeker ook eens kijken naar Driveway. Heb jij hier ervaring mee Edwin? Op je bibliotheek20 pagina gebruik je Box. Die gebruik ik ook in onze community maar vind hem toch niet zo flexibel.

  2. Driveway heb ik wel eens gebruikt maar het senduit uit de volgende post wat vaker. Vaak heb je aan 100 Mb ook wel genoeg.

    Box is dan weer handig omdat ze widgets gebruiken, en die zijn visueler dan een alternatief als eSnips. De beperkingen in omvang zijn een nadeel inderdaad.

    De echte ideale heb ik niet gevonden. Als ik een powerpoint of document via Scribd of Slideshare wil delen zijn er ook weer beperkingen qua maximum omvang.

    De ideale is er dus nog steeds niet….

    Geniet van de zon. Ik blijf maar eens een keer braaf doorwerken vanmiddag. Weer eens wat anders 🙂

  3. boesje schreef:

    Ed, deel hem anders via Filemail………

Reageer