clear

zoeken

search

Caseroom: Kees Hamann blogt!

16 mei 2008


In de bibliotheekwereld behoeft Kees Hamann weinig introductie maar daarbuiten misschien nog wel: Kees is directeur van de Openbare Bibliotheek Vlissingen.

Bij toeval ontdekte ik zojuist dat Kees drie weken geleden een weblog is gestart: Caseroom.

Nu weet ik niet precies hoeveel bibliotheekdirecteuren zich regelmatig in de blogosphere begeven maar ik heb het vermoeden dat het er niet zo heel veel zijn. Directeuren die zelf een webblog onderhouden zijn nog veel schaarser.

Omdat het een mooi initiatief is en Kees altijd vol mooie en nuttige ideeën zit hier dus aandacht voor deze aanwinst. Abonneren op die feed!

@

6 Reacties

 1. Dag Edwin,

  Ik ben heel trots op Kees, mijn 23Dingen-leerling! Hij doet het heel goed voor een ‘dummie’ 🙂

 2. Verlopen ‘de dingen’ een beetje voorspoedig in Vlissingen?

 3. Ja hoor. Alles verloopt vlot. Alleen de rss feeds en netvibes zorgen voor wat hoofdbrekers momenteel, maar dat waait weer over. Morgen op naar ding 6 en 7!

  gr,

  Karolien

 4. biebblogger schreef:

  Het blog van Kees lijkt er goed uit te zien, maar is voor mij praktisch onleesbaar. De zwarte letter op een donkere achtergrond kan ik op mijn crt monitor bijna niet ontcijferen. Misschien op een plat scherm. Overigens, een goed initiatief.

 5. Misschien is het goed om dat ook even bij Kees zelf te melden, dan weet hij er ook van!

Reageer