clear

zoeken

search

Senioren aan de Wii in bibliotheek Capelle

29 maart 2008


In een discussie over de Nintendo Wii in bibliotheken, op Ning, kwam ik de bovenstaande foto tegen. De bibliotheek van Capelle organiseerde in het kader van de boekenweek (!) een Wii-party, waarbij scholieren senioren leerden gamen op de console.

In één woord geweldig. Van oude mensen en de dingen die niet voorbij gaan…

Er gebeuren wel meer mooie dingen in Zuid-Holland. Is het niet helemaal te gek wat Rita Niland allemaal doet met haar digikringen? Zoals Ria al zegt: zo kan het ook!

@

9 Reacties

 1. Henk schreef:

  Die digikringen vind ik heel inspirerend!

  Wat de senioren betreft: ik was altijd al bang dat ik t.z.t. in Huize Avondrood mee moet doen met volksdansen en het zingen van Oud-Hollandsche liederen, maar God verhoede dat ik straks alsnog op mijn oude dag moet gaan gamen!

  Maar wel een sympathiek initiatief.

 2. Haha,

  Jij bent die dame met het bakkie koffie :-p

 3. Occy schreef:

  ook dit opent mogelijkheden tot overtuiging van de sceptici (waartoe ik overigens ook mezelf reken): //www.deredactie.be/cm/de.redactie/cultuur%2Ben%2Bmedia/080327MyWordCoach

 4. Dat ziet er goed uit Occy!

 5. Jaap van de Geer schreef:

  Capelle wil graag de komende tien jaar ook nog een rol van betekenis blijven spelen en volgens mij zijn ze goed op weg! UGame ULearn!

 6. Nick schreef:

  Echt fantastisch!

 7. Arda schreef:

  Wat een leuk bericht en wat een goed initiatief! Daar word ik nou helemaal vrolijk van. Ik hoop dat het navolging krijgt.

Reageer