clear

zoeken

search

Ook Pennywise geeft nieuw album gratis weg

24 maart 2008


Het is interessant om te zien dat bands er steeds vaker voor kiezen om te anticiperen op veranderend consumentengedrag. De ene artiest gaat de strijd aan met illegale downloads, de ander onderzoekt de mogelijkheden van nieuwe businessmodellen.

Na Nine Inch Nails en Radiohead heeft ook punkband Pennywise voor die tweede optie gekozen. Morgen komt hun nieuwe album ‘Reason to believe uit’. Die plaat kan gedurende twee weken gratis verkregen worden door Textango als contact toe te voegen binnen MySpace.

Pennywise is sowieso altijd de moeite waard maar even afgezien daarvan ben ik vooral benieuwd of dit soort initiatieven de komende jaren veel navolging zullen krijgen.

@

2 Reacties

  1. Dappere Bas schreef:

    hmmm NIN heeft eigenlijk maar een deel van zijn nieuwe album gratis op internet gezet. De eerste negen tracks van zijn album zijn gratis. Mocht je alle 36 tracks willen hebben dan moet je betalen.
    Ben je geen mafkees dan betaal slechts 5 dollar voor alles (36 nummers en een pdf van 40paginas). Ben je een beetje oldskool maar geen mafkees betaal je 10 dollar en krijg je alles ook nog eens op 2 cd’s incl boekje (naast het digitale spul). Ben je echter een mafkees en oldskool dan betaal je 75 dollar (excl verzendkosten), krijg je het 10 dollar pakket plus DVD (bluray met de beelden en muziek). Ik hoop dat hij snel de brievenbus binnen komt vallen. :o)
    Dan had je nog een buitencategorie mafkees pakket voor 300 dollar, maar die was al uitverkocht anders……. gheghe.

    Om dat dan gratis te noemen….mwah…..

  2. Haha jij bent ook een mooie.

    Verre van gratis idd 🙂

Reageer