clear

zoeken

search

Je levensloop in kaart brengen met Wiseline

30 maart 2008



Veel mensen zeggen niet veel op te hebben met lifelogging maar het fenomeen wint onmiskenbaar aan terrein. Ik speelde in dit kader zojuist even met Wiseline; een tool waarmee je gebeurtenissen in je leven kunt vastleggen in een tijdlijn om deze vervolgens te integreren in je website of een sociaal netwerk.

Ik nam niet de tijd om Wiseline echt te vullen met persoonlijke gegevens maar vond de presentatie, navigatie en potentie van de tool goed genoeg om te ‘loggen’ op ZB Digitaal.

Omdat ik al een paar dagen niet toekom aan RSS besloot ik echter eerst te kijken of er al meer over geschreven was op weblogs. Ja dus. Onder meer door Biebmiep Leen, Marketingfacts en Frankwatching.

Dan volstaat het wel om naar die weblogs te verwijzen en me te beperken tot het embedden van mijn eerste stapjes op mijn eigen lijn. Waarvan akte.

I keep a close watch on this heart of mine
I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you’re mine, I walk the line

The Man in Black

@

9 Reacties

  1. Mmm, het embedden geeft ongevraagd veel witruimte en ik ben ook twee keer geboren.

    De eerste stapjes op de lijn zijn wat rommelig 🙂

  2. Hans schreef:

    Even een Wiseline aanmaken waarin ik 28 ben, ongetrouwd en blond.
    Ik ben afgestudeerd rocket-scientist, werk bij ESA en verdien bakken met geld. 🙂

  3. Dat doe je goed 🙂

  4. Boesje schreef:

    Johnny Rocks

  5. Jan Tweepuntnul schreef:

    Altijd handig later als de grijze cellen gaan verdorren:-)
    Moet je deze ook ff proberen!

  6. En ook heer Cale schopt kont!

  7. Daan schreef:

    Omdat het een Limburse ‘uitvinding’ was het vorige week prominent in het nieuws hier. Op het 1e gezicht vond ik de vormgeving nogal gejat van Hyves maar dat lag blijkbaar aan de tv uitzending want dat moet ik terugnemen. Ik vind wel de fotootjes waardeloos zo op de 1e pagina, lekker uitgerekt. Of zouden mensen gewoon het verkeerde formaat uploaden? Anyway, ik laat Wiseline nog even aan mij voorbij gaan maar wens mijn provinciegenoten veel succes. Het project wordt o.a. gefinancierd door Techstart dat jonge ondernemers steunt bij nieuwe technologische ontwikkelingen. En dat is alleen maar leuk.

  8. Tsja, inspiratie komt van alle kanten maar in z’n geheel ziet het er toch mooi uit vind ik en het zou best eens aan kunnen slaan. Goed werk daar in het Zuiden!

Reageer