clear

zoeken

search

De blauwbilblogger

31 maart 2008


Ik heb misschien wel een van de leukste bijbanen denkbaar, bij 23 Dingen. Je leert hoe buitenstaanders aankijken tegen alles wat het moderne web behelst. Je begrijpt opeens wat de beperkingen zijn maar gelukkig ook waar de mogelijkheden liggen. Je wordt geconfronteerd met de beperkingen van je eigen enthousiasme soms.

Het is geen cursist van mij, maar Linkding knalt er meteen prettig in met een bewerking van de Blauwbilgorgel van Buddingh’. Dat was een van de eerste gedichten die ik leerde kennen in mijn leven en de kadans ervan is altijd blijven hangen.

De blauwbilblogger

Ik ben de blauwbilblogger
Mijn leraar is een zwogger
Mijn baas die is een digiman
Daar komen vreemde dingen van
Raban! Raban! Raban

Ik ben een blauwbilwebber
Ik link alleen maar vedder
Behalve als de flickr mailt
Dan pod ik cast en wikiteelt
Rabeelt! Rabeelt! Rabeelt!

Ik ben een blauwbilchatter
Als ik niet vibe of tetter
dan lees ik meestal weer een ding
En koester al mijn messaging
Posting! Posting! Posting!

Ik ben een blauwbilmiep
Eens sterf ik aan die bieb
En schrompel als een Tube ineen
En wordt een blauwe dingessteen
Oh neen! Oh neen! Oh neen!

Haal die grijns eens van mijn porum 🙂

@

3 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    Echt super kewl!!

    groet,
    Ali

  2. Dat vond ik nou ook 🙂

Reageer