clear

zoeken

search

In 3D van foto’s genieten met PicLens

07 februari 2008


Gerard Bierens gaf gisteren wat mij betreft de tip van de maand: PicLens.

Als je die extensie toevoegt aan Firefox wordt je beleving van gevonden foto’s online heel anders. Op bekende fotosites als Flickr krijgen afbeeldingen dan namelijk een ‘afspeelicoontje’ dat er, eenmaal geactiveerd, voor zorgt dat je foto’s met dezelfde tags op verschillende manieren kunt bekijken, onder meer via een driedimensionale fotomuur.

Ik vind het een van de mooiste Firefox-extensies ooit. Iedereen die van foto’s houdt zal hiervan genieten!

@

3 Reacties

 1. No.33 (Patricia) schreef:

  Da’s toevallig, eerder deze week was ik ‘m ook al tegengekomen.
  Als fotofanaat ben ik natuurlijk meteen fan, maar… op mijn favoriete fotosites werkt het helaas niet :-((((

 2. Wat zijn jouw favoriete sites dan?

 3. Hans schreef:

  Leuke tip.
  PicLens ziet er een stuk leuker uit dan zo’n saaie Google-zoekpagina.

Reageer