clear

zoeken

search

Een ode aan de Twitterkoning

01 februari 2008


we love @erwblo from Marloes Veldhuizen on Vimeo.

Dat ik niet zo’n twitterprins ben mag geen geheim heten. Ik klik af en toe eens op een tweet die voorbij raast in Netvibes en genereer zelf alleen de feeds van ZB Digitaal volautomatisch. Veel meer is het nog niet voor mij. Ik volg het min of meer vanaf de zijlijn.

Door het bovenstaande eerbetoon aan Twitterkoning Erwin Blom was ik echter bijna overstag gegaan en had ik mijn mobieltje ook twitterklaar gemaakt. Het scheelde niks. Het is een prachtig filmpje in ieder geval.

Overigens stuitte ik vanavond ook nog op de tool Twitter100. Die is een stuk overzichtelijker dan de Netvibes-module. Pik in!

@

6 Reacties

 1. Robert schreef:

  Het ziet er strak uit! Ik moet bij Twitter echter alleen steeds denken aan de man van Bengaalse afkomst die zijn hele leven op het internet vastlegt omdat hij -vanwege zijn islamitisch klinkende naam- in de VS vaak op vliegvelden apart wordt genomen. Met Twitter geef je iets teveel inkijk in je leven. Bovendien moet je wel een spannend (werk)leven leiden.

  Tweets als 07:45@file bij knooppunt Ypenburg, 08:15@opdrachtgever in Zoetermeer, 17:30@zwaaien naar mensen in file worden op dagelijkse basis een beetje saai… 😉

 2. Daan schreef:

  Blogkoning dan wellicht? 🙂

  Erwin is wel erg hot op dit moment, ik kan in ieder geval geen krant of tijdschrift openslaan zonder een stukje over of van Erwin Blom.

 3. Hee Robert,

  Dat element is idd ook sterk aanwezig maar wat je ook veel ziet zijn die korte verwijzingen van net ontdekte sites etc.

  Dan beperkt een post zich tot zoiets als ‘weekend afgeschaft! tinuyrl…’

  Bij mij zou zo’n lifelog ook wel saai worden trouwens ^^

 4. @ Daan:

  Blogprins zou ik dan zeggen 🙂

  En dan moet je nagaan dat 2007 zijn jaar was!

 5. Henk schreef:

  En dochterlief komt er ook wel.

 6. Da’s een leuke Henk!

  Had ik nog niet eerder gezien.

  Thxs

Reageer