clear

zoeken

search

De tussenstand van de Dutch Bloggies

24 februari 2008


Een podium in de schaduw. Het is en blijft een paradox. Wouter Gerritsma nomineerde dit weblog begin dit jaar voor de Dutch Bloggies. Dat is iets waar ik aan de ene kant supertrots op ben maar waar ik aan de andere kant het liefst voor wegduik. Je verwordt immers sneller tot karikatuur dan je zou willen soms. Echter: als het dan toch zover is kun je er maar beter in wentelen. Bij deze:

Er zijn juryprijzen en er is een publieksprijs. Van die laatste prijs is nu een tussenstand bekend gemaakt. Er zijn 42 genomineerden voor de categorie ‘Meest populaire weblog’. In de tussenstand sta ik maar liefst op vijf in de top tien, achter GeenStijl en Skoften. Ik vertegenwoordig een Zeeuwse Bibliotheek!

Woooooooot?

Lieve mensen, ik weet niet wie er allemaal de moeite heeft genomen om op mij te stemmen, ik weet ook niet om welke absolute aantallen dit gaat maar ik weet wel dat dit me niet onberoerd laat. Ik vind het puik, stoer en prikkelend. Er is veel kritiek op de opzet van de DB maar dat kan me nu dan net weer even niets schelen.

Ik wil gewoon iedereen die de moeite heeft genomen om op ZB Digitaal te stemmen bedanken en dan vooral Wouter, die op verschillende platformen een oproep deed om te stemmen. Ik zeg dit niet omdat ik zo graag wil dat er op mij wordt gestemd; ik zeg het omdat ik het ervaar als een blijk van waardering. Het is een blijk zonder gezicht, zonder naam maar jee: veel echter heb ik het nog niet voor de kiezen gehad.

Bedankt allemaal!

En nu wil ik dood 🙂

@

10 Reacties

 1. Christian schreef:

  /me reikt Edwin een tissue aan.. 😉

 2. Zie ook:
  //www.karssenberg.nl/weblog/2008/02/even-een-punt-maken.html
  Met een verborgen oproep om op het weblog met de langste naam uit de lijst te stemmen:-)

 3. Haha Willem, bedankt!

  Mooie tip voor gmail trouwens. Ik had het nog niet gezien omdat de rss nog niet is geopend, maar mooi istie!

  Thanks.

 4. Daan schreef:

  Stoer man! Ik kan er echt niets anders van maken of je dat nu wil of niet.

 5. Robert schreef:

  Gefeliciteerd! Ik ben erg benieuwd naar de uiteindelijke score!

  Groeten

 6. Anders ik wel.

  Dank Robbie!

Reageer