clear

zoeken

search

Natuurlijk Avontuur op Lulu.com

21 januari 2008


Soms krijgt een mens berichten uit onverwachte hoek. Ik trof er zojuist eentje aan in mijn mailbox die direct een glimlach op mijn gezicht toverde:

Ha die Edwin, Moet je onder onderstaande link eens kijken wat je met je Digitale Bibliotheek veroorzaakt hebt. Door jouw digitale bieb ben ik eind vorig jaar op lulu.com terechtgekomen, En nu staat mijn (foto) boek er te koop. Het was eigenlijk als geintje bedoeld, maar het staat wel professioneel. Groeten, Tonnie.
…Ik heb dit op Lulu gevonden en dacht dat je het misschien wel interessant zou vinden.

Tonnie werkt op de afdeling Financieën en ik had er werkelijk geen idee van dat hij ZB Digitaal wel eens leest. Dat Tonnie Cactusliefhebber was wist ik eigenlijk ook niet. Ik had ‘m wel eens zien lopen in een t-shirt met daarop de afbeelding van een cactus ja, maar daar zoek je dan niet meteen iets achter.

De beschrijving op Lulu:

Cactusliefhebber sinds 1970 maakt van zijn 4e Mexicoreis, dit keer door Baja California, een fotodagboek. Dit 1e deel omvat de helft van de 25 dagen durende expeditie van Tijuana naar San José del Cabo. De 817 foto’s betreffen niet alleen cactussen, maar alles dat we op onze weg tegenkwamen, landschappen en andere natuurfenomenen, steden, dorpjes, hotels, restaurants, veel pelikanen etc. etc. Deze uitgave is puur bedoeld als vakantiefotodagboek en niet als botanisch naslagwerk of reisgids, doch kan eventuele reizigers wel tips opleveren.

Het is toch fantastisch? Voor de mensen die Lulu nog niet kennen is hier meer informatie te vinden.

@

Met toestemming geciteerd 🙂

6 Reacties

  1. No.33 schreef:

    Je makker vraagt een stevige prijs voor een boek zonder preview!
    Gelukkig ben ik geen cactusliefhebber, dus word ik ook niet verleiding gebracht. 😉

    Groeten, Patricia (No.33)

  2. Hoi Patricia!

    Kwaliteit is kostbaar he 🙂

  3. Robert schreef:

    Geweldig wat een link allemaal niet kan doen! 🙂

    [OT]
    De titel “Natuurlijk Avontuur op Lulu.com” gaf mij eerst te denken dat je een obscure site had gevonden waar oudere dames van plezier zich konden aanbieden aan mannen die daar op vielen ofzo (soort van long tail). Lulu klonk, net als Lola, in mijn oren als een hele slechte artiestennaam van iemand uit de jaren ’50 🙂
    [/OT]

    Greetz

  4. Ha!

    Ze noemden haar Zwarte Lola, pompidom ^^

  5. Een andere medewerker op Financiën !!! ;-) schreef:

    Geachte heer Mijnsbergen, personen die op de afdeling Financiën werken zijn ook in de eerste plaats mens. En nu blijken mensen ZB Digitaal te lezen. Dus zo gek is dat toch niet?

  6. Haha andere collega, zo bedoelde ik het niet hoor. Geen kwaad woord over collega’s in dat verband! Ik ga er alleen altijd maar vanuit dat de meeste mensen het NIET lezen en ben dan soms verbaasd als dat WEL zo is

    Dat komt trouwens ook omdat directe collega’s hier niet zo heel vaak reageren. Wat dat betreft maak je nu dus een prachtige move 🙂

Reageer