clear

zoeken

search

Cover it live, een handige gratis tool voor Livebloggers

14 januari 2008

Ik ben hier even de werking aan het uittesten van Cover It Live, een tool voor livebloggers. Daarom publiceer ik dit bericht zonder het direct af te maken. Zo controleer ik of de te integreren code doet wat ‘ie belooft.

Via

@

Update, een kwartiertje later: Dit werkt fantastisch. De mogelijkheden zijn groot, je kunt aankondigingen maken, mensen een snelle poll laten beanwoorden, direct vragen van lezers beantwoorden en je hebt allerlei tools tot je beschikking, zoals het geïntegreerd kunnen zoeken op het web, het toevoegen van multimedia,emoticons, enz.

De nadelen die ik op dit moment ontdekte was het feit dat het uploaden van een foto niet lukte (maar dat kan ook aan mijn onkunde liggen), het gezeur over het niet up-to-date zijn van mijn browser (terwijl ik werk met de laatste versie van Firefox) en de snelheid.

Voor de rest is dit een absolute aanrader voor webloggers. Gratis, zonder dat er iets gedownload moet worden. Als ik terugdenk aan het gehannes op Picnic 07 zou ik het graag nog eens proberen, maar dan met deze tool.

Reageer