clear

zoeken

search

Amerikaanse verkiezingen voor Geeks

30 januari 2008


Liek verwees onlangs naar de leuke serie ‘kunst voor geeks‘, op Flickr. Het feit dat ik er om kan lachen zal mij dan ook wel tot een geek maken, hoewel ik mezelf nooit als zodanig beschouwd heb.

En ook nu moet ik lachen, om een een mooi staaltje HTML-graffiti.

Wat mij betreft kan je daar overigens wel meer Amerikaanse zaken invullen. Ik ben van de week eindelijk eens begonnen in de Shockdoctrine van Naomi Klein. Ergens weet je het allemaal wel maar als je weer eens de moeite neemt je iets meer te verdiepen in de praktijken van de Amerikaanse overheid en dan met name de CIA, word je gewoon kotsmisselijk.

@

6 Reacties

  1. Robert schreef:

    Ah, je bent dus ook begonnen me de Shockdoctrine. Op de middelbare school hadden we eigenlijk nooit iets geleerd over deze activiteiten van de Amerikanen en ik was dus ook redelijk flabbergasted.

    Ik ben benieuwd hoe je het vindt. Ik vind het nogal droog gebracht door haar. Ongetwijfeld hoort het bij het vak om als onderzoeksjournaliste zoveel mogelijk feiten te onderbouwen, maar na een paar hoofdstukken weet je wel dat Friedmann en zijn getrouwen een stel economische schurken zijn 🙂

  2. Ja dat is me ook al duidelijk idd.

    Het viel me ook op dat no logo veel lekkerder weglas, maar dit is ook wel te verteren volgens mij. Ik ben toch alweer 100 pagina’s verder. Valt niet tegen op zich.

  3. Jeroen schreef:

    Ik moet toch ook maar eens beginnen, het staat alweer maanden in de boekenkast naar me te lachen, maar wat wil je als je met je pet achterstevoren zit te gamen en zenuwachtig wordt als je een week geen cd hebt gescoord 🙂

    Ik sla Benjamin Barber dus wel ff over…

    Mzzl, Jeroen

  4. Ha Kruse, jij bent de uberconsument ^^

    Maar ik heb het ook hoor. Cd’s die ik nog moet luisteren, games die ik nog moet spelen,boeken die ik nog moet lezen noem maar op.

    welvaart afijn!

  5. Hans schreef:

    Naomi Klein of eerst maar Naomi Wolf ??

  6. Mevrouw Wolf moest ik heel even opzoeken. ‘The beauty myth’ klinkt ook best aardig.

    Maar mocht je No Logo nog niet hebben gelezen: moet je zeker een keer doen!

Reageer