clear

zoeken

search

Je favoriete muziek mixen op Boomshuffle

20 december 2007


Ik was Boomshuffle al eerder tegengekomen op het weblog van Olaf Molenaar en toen hij deze toepassing vandaag weer gebruikte in een post besloot ik er ook eens naar te kijken. Het ziet er namelijk erg goed uit.

Ik heb even snel een mix gemaakt. Dat wees zich vanzelf. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen. Ik vond niet alle muziek die ik zocht maar het totaal-aanbod lijkt helemaal niet slecht.

Geheel in de geest van een zeer vervelend feest heb ik er een donker tintje aan gegeven. Duuster is lekker in december 🙂

@

5 Reacties

  1. Robert schreef:

    Over muziek gesproken, afgelopen woensdag vroeg ene Edwin Mijnsberg (zonder “en” op het einde) uit Breda een plaatje aan in het kader van Serious Request. Wellicht zit liefde voor de muziek in de (gedeeltelijke) naam?

    Greetz

  2. zonder ‘en’ op het einde??? Daar heb ik nog nooit van gehoord!

    Was het wel een beetje lekkere herrie?

  3. Robert schreef:

    Kanerooknixaandoenhoor!

    Maarre, serieus een Edwin Mijnsberg. Zo klonk het in ieder geval fonetisch 🙂

    De muziek kan ik me niet meer voor de geest halen. Maar dat zal wel. 3FM draait nauwelijks slechte muziek, ook niet als Serious Request op de radio is 🙂 Het is überhaupt een feest om nu naar 3FM te luisteren met drie fantastische DJ’s en… het Glazen Huis staat dit jaar in Den Haag. Ook niet vervelend!

  4. Daan schreef:

    Gave link!

    Serious Request is overigens wel dé manier om eindelijk een plaatje van Tool op 3FM te horen 🙂

  5. Ja is je dat al gelukt?

    Vet!

Reageer