clear

zoeken

search

Vriendjes worden met Creative Commons

23 november 2007


Marie-José Klaver wijst op de vijfde verjaardag van Creative Commons en de oproep van Lawrence Lessig om vriend te worden van CC. Dat kan op verschillende manieren, via sociale netwerken en bookmarking sites maar ook met donaties widgets en buttons.
Ik ben een groot voorstander van het delen van content en dus ook van CC en deze actie.

Foto.

@

4 Reacties

 1. robert schreef:

  Dat lijkt me een goed plan van Lawrence! Bovendien kan je je eigen werk supergemakkelijk licenseren met de CC, iets wat veel mensen volgens mij nog niet weten.

  Dezelfde Marie-José had, volgens mij, vorige week nog een artikel geschreven in de NRC.Next over de uitkomst van CC voor bloggers.

  Groet

 2. Dat artikel heb ik niet gezien maar makkelijk is het inderdaad, en geschikt voor deze tijd bovendien!

 3. Magnek schreef:

  Je verhalen over Creative Commons hebben mij nog maar eens aan het denken gezet. Ik ga er voor school eens een stukje over schrijven en wat uitdiepen. Ik denk dat er wel een Cc-license uit gaat komen.

 4. Goed werk: het maakt ook dat je mensen je werk overal gaan plaatsen en naar je verwijzen: je zichtbaarheid wordt er flink mee vergroot.

  Ik ben benieuwd naar je stuk en je ervaringe Mischa!

Reageer