clear

zoeken

search

Nieuwe Zeeuwse Trots: De Punanas

13 november 2007


Kijk, lieve mensen,

Als het hier gaat over muziek gaat het meestal over muziek van buiten de provinciegrenzen. De betere poppodia vind je nu eenmaal niet in Zeeland. Maar dat neemt niet weg dat er hier een fijn muziekcircuit is. Ik heb al menig avondje doorgebracht met lokale en regionale bands. Dat zijn soms ook nog jongens waar je wel eens een avondje mee doorhaalt.

Mensen beginnen dan meestal over Blof, Racoon of zelfs Gorefest maar op die heren doel ik niet. Driewerf neen!

Ik heb het over The Old Firm, die zalen doen zieden en barren doen bruisen. Ik heb het over Nuff Said, die niet wijken voor mossels. Over El Combo, die net zo makkelijk punk raggen als dat ze reggae tikken. Ik heb het over Pillars!

En ik heb het over het platenlabel Avalanche. Zo lekker werd er met knoppen zelden geschoven! Daar krijg je hele vette Forcefeed van.

En wat wil het geval? Uit al die bands ken ik wel een paar gozerts. En juist die gasten in combinatie speelden…en belandden zo in Nadine. Nadine zeg ik je!

Het moet niet gekker worden! Ze hebben zelfs een paar heerlijkheden opgescharreld, mooie pakkies aangetrokken en een clip gemaakt die zo van je scherm glijdt.

Wonderbaarlijke beelden. Dat ziet er wel een beetje anders uit dan in dat donkere hol waar normaliter de dorst gelest wordt.

Enter Punanas. Ik had kunnen weten dat dat ook iets betekent ^^

Go get ’em lads!

@

6 Reacties

  1. Hehe, heel wat anders dan ik van ze gewend ben in ieder geval 🙂

  2. Juut schreef:

    Klasse, zowel de clip, de muziek als de foto’s! (Y)
    Is weer ‘es héél wat anders idd…

  3. (Y)

    Ik herken die duimen uit duizenden 🙂

  4. Luud schreef:

    Die muziek laat ik even voor wat het is, maar de verwijzing naar de urban dictionary is geweldig!

  5. Je vindt er pareltjes idd!

Reageer