clear

zoeken

search

De ultieme freeware voor het mixen van beeld en geluid: TrakAxPC

08 november 2007


Het is een beetje saai om te vaak naar dezelfde bron te verwijzen maar Planet Download heeft deze week de beste tip in lange tijd: een fantastisch gratis programma met een onmogelijke naam: TrakAxPC.

Die naam is het enige minpuntje dat ik na drie kwartier spelen heb kunnen ontdekken.

Freeware van de bovenste plank, dames en heren. Superdeluxe software voor het remixen van beeld en geluid. TrakAxPC heeft nergens moeite mee: meerdere mp3’s mixen met alle gangbare videoformaten, cd’s rippen, geluiden opnemen, loops maken, pitching…you name it.

Je mond valt open. Het programma is 14,1 Mb groot. Check ook even de screenshots.

Ik roep vaak dat ik net ontdekte software ‘binnenkort aan een nader onderzoek zal onderwerpen’. Dat geldt niet voor TrakAxPC. Dit programma krijgt van mij nu al een moddervette negen en zal nog vaak met plezier gebruikt worden. Soms snap je niet waar ontwikkelaars het van doen.

PD schrijft:

“De maker van de software hoopt geld te verdienen met de verkoop van zogenaamde TrakPacks, waarbij je voor enkele dollars een pakketje loops kunt aanschaffen. Dit is echter zuiver optioneel; de software bevat geen nag-screens en je kunt met je eigen creaties doen wat je wilt.”

Ik ben niet de enige die zo enthousiast is, zie ik op het TrakAx-blog.

Gewoon downloaden dit!

@

3 Reacties

  1. Hans schreef:

    Freeware heerst !
    Opgehaald.
    Vanavond eens uitproberen.

  2. Ik vind het een sterk filmpje Hans

    Thxs!

Reageer