clear

zoeken

search

Runescape for life!

22 oktober 2007
'Runescape for life'

Ik was gisteren zelf niet bij de Wetenschapsdag maar ik begreep dat de belangstelling heel behoorlijk was. Op foto’s zag ik dat het ook bij de Boardgames van spellenwinkel de Burcht (in plaats van de gebruikelijke videogames) behoorlijk druk was.

Er konden ook pc-games over het milieu gespeeld worden. Ik kreeg daar een mooi mailtje over van collega Henk (waarbij het nuttig is om te weten dat het spel Runescape hier onderwerp van discussie is momenteel, omdat tijdens het spelen van dit spel het reguleringssysteem voor internetgebruik omzeild kan worden) :

Hoi Ed,

Deze kids (komen hier elke dag) waren superblij toen ze gisteren toch nog op Runescape mochten i.p.v. dat […] Greenpeacespel. De ogen van dat knulletje met bril begonnen helemaal te stralen en gilde ‘Runescape for life!’

Leroy, 2e van links had eigenlijk huisarrest, maar was ‘ontsnapt’ om in de ZB te kunnen zijn. Best wel tof!

Er moet maar een andere oplossing komen voor dat technische probleem…

Groet,

Henk

@

4 Reacties

 1. Wow!ter schreef:

  Runescape is hier thuis op en af populair. Maar wat helemaal tof is, is OSM (Online Soccer Manager) Bijna alle jongens van groep 8 spelen hier in de Spaanse competitie tegen elkaar.

 2. Dit clupje houdt het inderdaad al erg lang vol. Je zou denken dat het eerder ging vervelen.

  Niets van dat alles. Ik zal eens vragen of ze OSM kennen!

 3. danny schreef:

  Hey jongens ik heb hier een site waarmee je 50k/24 uur mee kan krijgen ik doe dit nou al een tijdje en ik heb nu al ondertussen meer dan 500k. Hier is de site link

  //runescape-champ.tripod.com/index.html

  Ik hoop dat jullie er wat aan hebben

  Mr avatar3

 4. Dank je Danny,

  Ik speel dit zelf niet, maar wie weet, een van de bezoekers wel.

Reageer