clear

zoeken

search

Drie biblioblogs in Blog50 van Yellow Lemon Tree

05 oktober 2007

Ik kom deze week niet zo toe aan de RSS in Netvibes dus ik was aangenaam verrast toen een college mij attendeerde op het feit dat zbdigitaal is opgenomen in de Blog50 van Yellow Lemon Tree.

Blog50 is vergelijkbaar met de Marcom top 100 van Marketingfacts maar lijkt wat meer blogthema’s te willen bestrijken, zo niet alle thema’s. Zie ook de bespreking van Erno Hannink op Enthousiasmeren.

Zbdigitaal staat op een 43e plek, met direct daarachter Wowter! Gerard staat op 50.

Altijd leuk en eervol om opgenomen te worden in lijsten en overzichten. Ik wilde de badge ook wel in mijn sidebar plaatsen maar het zag er niet zo netjes uit aanvankelijk. Daar speel ik van het weekend nog wel even mee.

Ik zie ook dat er in mijn geval slechts 33 Bloglines-abonnees geteld zijn, terwijl dat er volgens mijn gegevens 99 zijn. Een kniesoor die er op let 🙂

En: stemmen is toegestaan natuurlijk!

@

6 Reacties

  1. Boesje schreef:

    Yellow Lemon, dan klinkt erg zuur.

  2. Zolang het geen druifjes zijn die zuur zijn vind deze jongen het best 🙂

  3. robert schreef:

    Wauw! Gefeliciteerd, de biebloggers staan niet tussen de minste weblogs vermeld!

    Volgens kan ik alleen niet stemmen om je rank op te vijzelen. Zo te zien bepaalt Blog50 op automatische wijze je rank en niet zozeer op basis van het aantal stemmen 🙁

  4. Dank je 🙂

    Wel jammer van dat stemmen. Je kunt wel feedback geven op het blog.

    Fijn weekend alvast

  5. Gerard Bierens schreef:

    He da’s wel een mooi lijstje zo. Enne, als je niet in de top 10 staat, dan is plaats 50 eigenlijk wel een heel mooi plekje!

Reageer