clear

zoeken

search

Documentaire: Good Copy Bad Copy

12 oktober 2007

Good Copy Bad Copy is een recente documentaire over ‘de huidige staat van het copyright en cultuur’.

Op het blog van Creative Commons lees je het volgende:

“Good Copy Bad Copy is a terrific new documentary about copyright and culture, directed by Andreas Johnsen, Ralf Christensen, and Henrik Moltke. It features interviews with Danger Mouse, Girl Talk, Siva Vaidhyanathan, Lawrence Lessig, and many others with various perspectives on copyright.”

Zie ook Free Culture @ NYU en Digital Freedom. De documentaire kan vanzelfsprekend gratis gedownload worden maar een kleine bijdrage wordt wel gewaardeerd.

Ik ga ‘m zeker even kijken van het weekend!

@

5 Reacties

 1. Raymond schreef:

  Auteursrecht fascineert me enorm maar ik moet toegeven dat deze xvid al een tijdje ongekeken op mijn harde schijf staat. Vooruit, ik kijk hem dit weekend ook .. goed voorbeeld doet volgen 🙂

 2. Raymond Snijders schreef:

  Ik heb hem vanmiddag gekeken en ik vond hem bijzonder interessant. Erg mooi vanuit verschillende standpunten belicht en vooral leuk om voorbeelden te zien (en mensen erover te horen spreken) van hoe er creatief omgegaan wordt met auteursrechtelijk beschermd materiaal. Een aanrader voor iedereen die in het informatievak zit.

 3. Bij mij is het er nog niet van gekomen en morgen wordt het ook weer krap.
  Weekenden zijn te kort gewoon 🙂

  Maar komt goed, zonder meer.

  Thxs

 4. Jan Tweepuntnul schreef:

  thnx voor de tip! hij staat inmiddels op de iPod. Mooi voor in de trein:-)

 5. die moest ik toch ook nog maar eens aanschaffen…

Reageer