clear

zoeken

search

Aanwinst van de week: leugens.nl

08 oktober 2007


Peter Olsthoorn, onder meer bekend van Planet Multimedia, De Nieuwe Reporter en Netkwesties, heeft de website Leugens.nl gelanceerd.

“De site moet volgens Olsthoorn ‘actuele en spraakmakende leugens en ontmaskeringen’ gaan bevatten” las ik op Webwereld.

En op de site zelf:

“Er wordt wat afgelogen door en vooral in kranten en tv-programma’s (interviews!), maar ook op weblogs, dating-, product- en beurssites. Leugens.nl gaat over onwaarheden en verzwijging door en in media, in kranten en op tv maar ook op profiel-, product-, dating-, reis- en veilingsites; roddelcampagnes, valse getuigenissen, verkeerde vonnissen en valse wetenschappelijke claims. Leugens.nl ontmaskert, met haar publiek en ook als podium voor journalistiek onderzoek. Fris, ironisch dan weer hard, doch strevend naar betrouwbaarheid en goede omgangsvormen online.”

Deze thematiek kan altijd rekenen op mijn interesse en omdat leugens.nl ook nog eens goed oogt heb ik de rss-feed meteen toegevoegd aan Netvibes.

Als Olsthoorn c.s. erin slagen om regelmatig met updates te komen denk ik dat dit een hele populaire site kan gaan worden.

@

2 Reacties

  1. Magnek schreef:

    Ik heb deze ook maar in de rssfiets gezet.

  2. rssfiets, die kende ik nog niet ^^

Reageer