clear

zoeken

search

VPRO: een aggregator voor Picnic 07 Crossmediaweek

01 september 2007


Hoewel ik me stiekem al verheug op Picnic 07 houd er ik nog steeds rekening mee dat ik er niet bij zal kunnen zijn. Twee maanden geleden ontving ik weliswaar een mail dat ik op ‘de lijst’ was gezet maar ik heb nog geen bevestiging ontvangen van de organisatie. Spannend!

Ondertussen heeft de VPRO (Erwin Blom) een Wiki op Wetpaint opgezet onder de naam ‘Picnic Aggregator‘. Het idee erachter wordt hier toegelicht.

Een mooi initiatief wederom. Ik heb de aangeboden Netvibes-tabs meteen toegevoegd aan mijn pagina en heb mezelf geregistreerd voor de Wiki. Voor overzichtelijke zaken ben ik altijd te porren!

Dat neemt niet weg dat ik pas echt enthousiast kan worden als ik zeker weet dat ik erheen kan.
Ik heb een hekel aan dode mussen. Ik houd het voorlopig dus maar bij een terugblik op vorig jaar

@

6 Reacties

  1. Henk schreef:

    Meld je aan voor dit debat, dan kun je gratis naar Picnic Jr!

  2. Ik heb geen kinderen ^^

  3. Ton schreef:

    Ik ben voor about:blank op zoek naar iemand die verslag kan doen van de bloggers (un)conference die donderdag/vrijdag tijdens Picnic gaat plaatsvinden. Probeer een perskaart te regelen voor degene die voor ons (live) verslag kan doen van dit gebeuren. Is dat mogelijk een idee?
    Iemand anders wellicht?

  4. Hoi Ton,

    Ik kreeg vandaag een mail van Picnic met de mededeling dat ze keuzes moeten maken voor de plenaire sessies. Ik hoop vrijdag te horen welke dag ik mag.
    De donderdag wil ik heel graag bij Weinberger en Keen zijn maar voor de rest ligt alles nog open.

    Stuur me dus gerust een mail met de details. Het hangt een beetje af van het aantal posts dat je wilt hebben etc, maar ik draag graag een steentje bij hoor.

    zbdigitaal@gmail.com

  5. Willemijn schreef:

    Hoi Edwin,

    Je kunt gewoon naar Picnic gaan. Alleen voor het congresprogramma heb je kaarten nodig. Dit is slechts een onderdeel van het hele spectakel. Specials en partner events zijn gratis toegankelijk. Meld je wel even aan via de site. Enne, wat betreft die persdagkaart…Dat zit wel goed.

  6. Hoi Willemijn,

    Bedankt voor de feedback. Ik heb inmiddels inderdaad wel al een bevestiging ontvangen maar nog geen dag toegewezen gekregen. Ik wacht het nog even af. Zal me wel al oriƫnteren op de site!

Reageer