clear

zoeken

search

Picnic 07: Yoga met Woody Harrelson

27 september 2007


Ik was zojuist even op de bloggers Unconference (waar ik zelf morgen verslag van zal doen). Daar viel me, tijdens een flitsende presentatie van Skoeps.nl, vooral op dat het er precies zo uitzag als een gewone conferentie. Man voor de zaal en luisteren/schrijven. Ik ben benieuwd waar de verschillen precies liggen. Dat zal ik morgen wel merken. Ik heb wel even kennis kunnen maken met Danielle en Erno, zij het kort, want die waren geconcentreerd aan het werk.

Nu was ik op weg naar de grote hal maar die is buiten in de zon ook te zien op een groot scherm. En op buiten ben ik dol want daar mag je sigaretjes roken. Neervleien dus.

En zo ben ik hier opeens getuige van een Yogasessie met Woody. Woody Harrelson is hier namelijk ook. Hij verzorgt allerlei ‘groene momenten’ op Picnic en gaat nu voor in een sessie rekken en strekken voor gevorderden. Mooi om naar te kijken. Te mooi om aan mee te doen 🙂


Het maakt het lekker ontspannen in ieder geval. Bekende acteurs die op het terrein van een voormalige fabriek de geestelijke diepte ingaan. Dat zie je op een congres van de VOB toch minder snel.

En weer overal gratis koffie, water en Fruit. Met een hoofdletter F. En je loopt ook zomaar bekende Middelburgers tegen het lijf die voor de gelegenheid cameraman zijn geworden. Kewl.

Reageer