clear

zoeken

search

Picnic 07: voorbereiding van het programma

22 september 2007


Vandaag kom ik eindelijk toe aan de eerste voorbereidingen van het bezoek aan Picnic 07 crossmediaweek. Erwin Blom praat ons bij en ik zie tot mijn vreugde dat er meer beweging komt in de Wiki en heb de prachtige Picnic Aggregator direct toegevoegd aan Netvibes (het is een uitgebreide versie van dit Universum). Tot vandaag maakte ik alleen nog gebruik van drie tabs van een oudere versie.

Vervolgens ben ik ingelogd op het Netwerk voor een betere oriëntatie en om me voor partner events en specials te registreren.
De eerste resultaten:

Woensdag:

Voor de rest wordt het die dag vooral rondkijken, mijn vrienden in hotel Armada begroeten, enz. Hier heb ik helaas geen uitnodiging voor :-/

Donderdag:

Wat ik doe tijdens het middagprogramma beslis ik ter plaatse. Er zijn veel interessante sprekers over creativiteit. En natuurlijk is Jan Klerk er die dag ook bij. En Jaap van de Geer. Leuk leuk leuk!

Vrijdag:

En ter plekke nog wat dingen bekijken, zoals de 3001 Bib Phone based game. Van de Bloggers Unconference doe ik verslag voor About:Blank, die een paar perskaarten hadden en gastbloggers zochten. Erno Hannink en Daniëlle Jansen doen ook mee. Met hen maak ik donderdag kennis.

Het ziet er allemaal erg spannend en interessant uit. Ik verheug me dit jaar misschien nog wel meer op dit heerlijke evenement dan in 2006.

Mijn programma is nog niet helemaal af maar het is een begin. Morgen zet ik de laatste puntjes op de i. Nu ga ik lekker buiten picknicken!

@

4 Reacties

  1. Kom je ook gezellig meesmikkelen dan?

  2. mijn baas wil niet betalen 🙂 maar ze twijfelt nog ..

  3. Het is meer dan alleen leuk hoor. Het gaat in de breedste zin van het woord over nieuwe media en tools, over netwerken en educatie, over digitale duurzaamheid, enz. Alles komt aan bod. Juist bibliotheken en onderwijs kunnen daar veel leren omdat het over de muren gaat.

    Zou een leuke verrassing zijn als je even aanschoof in ieder geval!

Reageer