clear

zoeken

search

Picnic 07: neergestreken

26 september 2007


Na een treinreis waarbij ik louter omgeven werd door luide lieden, een kluunsessie door de bouwput rondom Amsterdam CS en een busrit die me voorbij de Westergasfabriek bracht ben ik dan eindelijk neergestreken op het terrein van Picnic.

Het verloopt allemaal wat moeizamer dan vorig jaar. De pers-dagkaarten kunnen pas morgen worden afgehaald. Dat is verder niet zo erg maar het maakt wel dat je overal moet uitleggen dat je niet voor niets naar Amsterdam bent gekomen. Zelfs een biertje kreeg ik pas na het geven van mijn allerliefste glimlach. Verbinding maken met het draadloze netwerk van KPN kostte me minstens een half uur en dan nog valt ‘ie af en toe weg. Deze post schrijf ik voor de tweede keer.

Maar die wat minder zachte landing mag de aandacht niet afleiden van de wederom prachtige opzet van picnic. Er is weer van alles te zien en te fotograferen. De perskamer is klein maar gezellig. En ondanks het feit dat ik door de kaartenkwestie nog geen partnerevent heb bij kunnen wonen heb ik via de schermen die je overal ziet toch al wat voorbij zien schuiven.

Er zijn nog niet zo gek veel mensen. Vooral lui die door bedrijven zijn uitgenodigd. En wat aliens, zoals je kunt zien. Mijn camera zit in de tas die ik aanvankelijk nergens kwijt kon maar na wat aandringen dan toch voor zes euri achter een bar mocht zetten. De eerste beelden komen dus van de N70. Dat moet dan maar even.

Even verder kijken nu. Ik moet straks ook nog naar het hotel aan de Keizersgracht maar wil ook nog even naar de Twitterborrel hier vlakbij. Even kennismaken met Erno en Danielle, waar ik nog wat afspraken mee moet maken over het bloggen voor About: Blank.

Gauw meer.

@

6 Reacties

  1. Klinkt ontzettend dynamisch. We volgen je op de voet (met gepaste afstand :-)) Xperience!

  2. Daan schreef:

    Hmmm, die tas had ik ook wel voor je willen dragen de komende 3 dagen en dat zelfs gratis 🙂

  3. Boesje schreef:

    Wat heb je het toch weer zwaar makker. ALs je het niet meer ziet zitten, houterdanmeeop !

  4. Jan Tweepuntnul schreef:

    Klinkt spannend. Zie je morgen! Jaap schijnt niet te kunnen maar Geert loopt wel ergens rond.

  5. Ton schreef:

    Hé, heb je die borrel nog gehaald? Want ik ben je daar niet tegengekomen.
    Misschien had ik wat beter om me heen moeten kijken. Had nl graag ff kennis gemaakt irl.

  6. @ Boezerd:

    Alweer helemaal fit hoor. We gaan beginnuh!

    @ Jan: ik ga je nu zoeken. Had ik je nummer nu maar ff genoteerd 🙂 Jaap kon idd niet. De naarling 🙂

    @ Ton: Nee ik was daar al om zes uur omdat ik op het picnic terrein weinig meer kon doen maar ik vond twee uur wachten net iets te mooi. Ik heb toen maar de bus naar het hotel genomen. De rest is geschiedenis 🙂

    Kom je nog even langs op picnic of zit dat er voor jou helemaal niet in?

Reageer