clear

zoeken

search

Niet kopen: de Sony Reader

13 september 2007


Naar aanleiding van een tip van Rob Blei op Ning, vond ik deze foto van een reclame voor de Sony Reader.

Wat een arrogante bloedworsten! Misschien is het sterker om dit soort uitingen te negeren maar nu kan ik het echt niet laten en kan ik me wel vinden in een boycot. Inzetten op de concurrenten!

En nu even lekker een review uit verband rukken:

“Overall, the unit feels a tad sluggish, with a short but noticeable delay when turning a page; controls aren’t as intuitive as they could be; interface could be slightly easier to use; Sony’s online Connect bookstore is still a work in progress; proprietary Connect book files aren’t compatible with other devices and are often as expensive as paper books; Connect software isn’t available for Mac owners; no support for Audible audio books.”

Niet fucken met bibliothecarissen Sony!

Flauw he? Soms komt het kleine kind in je los ๐Ÿ™‚

@

9 Reacties

  1. Daan schreef:

    Reuze irritant ja! Ik heb me er vorige week ook al over opgewonden in mijn blogpost over ons imago.

    Misschien moeten we een tegencampagne beginnen? ๐Ÿ™‚

  2. Ow daar had ik helemaal overheen gelezen.
    Wel lekker veel reacties trouwens!

    Even off-topic: is het een idee om je zoekveld van je blog wat naar boven te verplaatsen? Scheelt weer wat scrollen ๐Ÿ™‚

  3. Daan schreef:

    Leuk hรจ, ook van lezers die helemaal niet uit de bib wereld komen. Vind ik altijd wel apart als het over ons imago gaat.

    Bedoel je dat zoekschermpje dat nu helemaal onderaan staat? Volgens mij ben je de 1e die het gebruikt, zelf vind ik die zoekfunctie niet zo goed. Ik ga het proberen, moet ff uitzoeken dat ook alweer moest…

  4. Dan maak je toch een google custom aan voor je blog?

  5. Henk schreef:

    @Daan: Ik gebruik de zoekfunctie op jouw blog regelmatig. Lastig dat het zoekscherm onderaan staat, de zoekfunctie is inderdaad niet zo prettig met nieuwe vensters die geopend worden.

    @Edwin: Ik zou niet weten hoe je een google custom aanmaakt voor je blog, maar de zoekfunctie in Blogger werkt gelukkig prima.

  6. Daan schreef:

    @Edwin: Oh ja, euh tuurlijk. Ik kom hier nog op terug want net als Henk heb ik geen idee hoe ik dat zou moeten doen. Wordt derhalve vervolgd want af en toe moet ik hier ook nog weleens een student helpen ๐Ÿ™‚

    @Henk: Ok, bedankt voor de reactie, zo hoor je nog eens wat. Ook hier wordt vervolgd…

  7. Henk schreef:

    @Daan: O gelukkig, ik voelde me al zo dom.

  8. Hoi,

    zo’n Google search kun je hier aanmaken:
    //www.google.com/coop/cse/
    (beperken tot je eigen site)

Reageer