clear

zoeken

search

Marcom top 100 weegt nu ook Technorati

03 september 2007


Lekkah! Een avondje ‘shameless self-promotion’.

Marketingfacts heeft zojuist de nieuwe Marcom Top 100 gepubliceerd en zbdigitaal is maar liefst 18 plaatsten gestegen, naar nummer 26. Die stijging heb ik te danken aan het feit dat Marketingfacts nu ook de ‘authority’ in Technorati heeft meegewogen.

Nu is de ‘authority’ in Technorati ook niet helemaal zuiver. Er staan bijvoorbeeld links in die afkomstig zijn van bookmarkingsites terwijl er aan de andere kant ook links ontbreken, zoals die van Christian en het blog van de Bibliotheek Kortrijk.

Dat neemt niet weg dat ik het leuk vind om tot de stijgers te behoren, ook al is niet iedereen gecharmeerd van een notering van biblioblogs in die top 100.

Ik wil iedereen die de moeite heeft genomen ooit naar zbdigitaal te linken daarvoor bedanken.

@

7 Reacties

 1. Daan schreef:

  Gefeliciteerd! Je bent zoveel plekken gestegen dat ik je in 1e instantie niet eens kon vinden in het lijstje 🙂

 2. a rising star, wat ik je brom. enjoy!

 3. Christian schreef:

  Wacht dus maar tot ze mijn links naar jouw blog ook gaan rekenen.. Dat wordt het podium!! 😉

 4. hehe.

  Toch is het wel vreemd dat Technorati jouw blog al zo lang niet meer indexeert, ik zie niet zo goed wat het verschil is met andere blogs. Heb je er een vreemd script in zitten ofzo?

  Bij mij gebeurde het een keer twee dagen en na een grote opschoning deed íe het opeens weer…maar ik weet nog steeds niet wat daar precies de oorzaak van was….

 5. Anoniem schreef:

  Gefeliciteerd collega… en mij mag je ook feliciteren… Van niets op 92 en nu binnen een maand op 77. Op mijn blog heb ik net alle NL biebblogs meegenomen in een stemadvies. Desgewenst met omkoping in Linden $$$ natuurlijk, maar dan moet je er wel wat biebachtigs mee doen. Ik hoop dat het mij veel gaat kosten 😉
  Grtz
  Rita Niland aka ritanila

 6. Hoi Rita,

  Jij ook gefeliciteerd! Mooi werk. De link werkt idd niet. Ik zal je mail even lezen 🙂

  Edwin

Reageer