clear

zoeken

search

Zucht, ik vlucht.

02 juli 2007

87%How Addicted to Blogging Are You?


“Why is it drug addicts and computer aficionados are both called users?”
Gezien bij Elke, Wouter, Daniëlle en Eric. Ik had al zo’n duister voorgevoel. Dat heb je als je verslavingsgevoelig bent. Als je hebt te maken met een hunkerbrein. Als je altijd zoekt naar meer, meer en nog eens.

Lekker hoorrrr…

“You do anything long enough to escape the habit of living
until the escape becomes the habit.”

@

10 Reacties

 1. boesje schreef:

  Wat zijn de uiterlijke kenmerken van iemand dit van dit verschijnsel last blijkt te hebben? Goch geen tinteling in de linker arm en gevoel van druk op je borst hoop ik.

 2. Een permanente sluimering van onbehagen 🙂

 3. Boesje schreef:

  O vandaar dat je foto vanuit je profiel niet meer zichtbaar is.

 4. Da’s denk ik een foutje in Picasa. Ik zag het gisteren al. Heb ‘m een keer opnieuw geuopload maar zo nu en dan valt ie weg. Ik wacht het maar even af, voordat ik weer uren voor niks aan het prutsen ben met instellingen en meer van dat fraais…

 5. robert schreef:

  En daar heb je een site voor nodig om te laten bepalen dat je verslaafd bent aan bloggen? Dat wist je digitale omgeving volgens mij allang 😉

  In je notitie stond overigens ook al zoiets, je privésituatie staat het toe dat je zoveel blogt. Misschien een te persoonlijke vraag, maar wat nou als die privésituatie verandert? Of verandert die privésituatie niet omdat je juist zoveel tijd in het bloggen steekt en daardoor minder tijd overhoudt voor andere zaken?

  Groet,

  Robert

 6. Hey Robert,

  Dat weet je maar nooit, hoewel het niet iets is wat ik zomaar overboord kieper. Maar het is niet zo dat ik alleen maar achter de pc zit, dat dan ook weer net niet. Ik heb alleen geen gezin te onderhouden ofzo, kijk geen televisie en kom aan gamen eigenlijk nooit meer toe. Ik kan naast werk en sociale zaken dus veel achter de pc kruipen.

  Maar neem nu vandaag: de eerste post was van vannacht, de tweede in de lunch en nu kom ik terug van een avondje risken met de matties, met veel sliptong en pilsies. Waarschijnlijk gaan de meeste mensen dan liggen. Ik ga dan eens lekker achter de rss. Voor de ontspanning dan ook nog.
  En als ik iets leuks tegenkom kan ik het dan idd niet laten om er ook een postje aan te wijden.

  Maar als men niet was gaan pokeren nu zat ik nu nog gewoon aan een Fredje hoor.

  Maar je weet het maar nooit. Als andere dingen leuker worden kan het zomaar veranderen. Ik ben bijvoorbeeld nog niet in WOW of andere virtuele werelden gedoken. Bewust ook wel. Of helemaal los in sport ofzo. Het is en blijft een kwestie van tijd verdelen he.

  Maar deze habit is wat mij betreft vele malen prettiger dan passief naar pulp op de buis loeren.
  Om maar eens wat te noemen…

  Old habits never die ^^

 7. (-_-)zzZZzz schreef:

  users ?

  IHO
  drug addict = junkie
  computer aficionados=nerds

 8. Daan schreef:

  Hmm, eindelijk iemand ‘gevonden’ met een hogere score… Ik dacht al dat ze niet durfden te reageren op mijn blog 🙂 Zolang wij er maar geen problemen mee hebben, toch?

 9. Zo is dat.

  Ach en als je de vragen van het testje bekijkt valt het natuurlijk ook allemaal wel mee. Tuurlijk heb ik onder de douche wel eens aan een postje gedacht en per ongeluk schrijf ik af en toe ook wel op andere bloggies. Dat tikt allemaal lekker aan 🙂

  Bij het woord ‘Nerd’ moet ik dan weer denken aan Bill Gates, die zei: Be nice to nerds. Chances are you’ll end up working for one.

  Kan hij wel zeggen ja ^^

Reageer