clear

zoeken

search

Programma Picnic 07 Cross Media Week krijgt gestalte

20 juli 2007


Picnic 07 Cross Media Week begint gestalte te krijgen.
De meeste aandacht gaat vanzelfsprekend uit naar de conferentie zelf. Er verschijnen steeds meer namen in het programma. Op de woensdag nog niet zo veel maar dat was vorig jaar ook het geval. Die dag kun je beter beschouwen als een dag om warm te draaien. De donderdag gaat echter meteen knallend van start met David Weinberger en Andrew Keen. Die heren worden steeds vaker als duo uitgenodigd op evenementen, omdat ze over veel zaken van mening verschillen (gisteren plaatste ik nog een postje op Ning over een dialoog op Wall Street Journal online) Ik verheug me erop om hen te horen spreken!

Ook de zogenaamde Partner Events spreken weer tot de verbeelding. Vorig jaar heb ik er niet zoveel bezocht. Hopelijk ben ik deze keer wèl in de gelegenheid om ‘events’ als Beamlap en Eat My Video te bezoeken/bekijken.

Het milieu en duurzaamheid krijgen dit jaar een nog prominentere rol.

Ik hoop dat er dit jaar meer mensen uit de bibliotheekwereld zullen zijn dan vorig jaar het geval was. Dit festival biedt ons namelijk een uitgelezen kans om over de muren van de eigen organisatie heen te kijken. En dat is meer dan leerzaam!

@

3 Reacties

 1. Daan schreef:

  Hm, € 950 voor drie dagen en dan nog hotelkosten. Nee, dat krijg ik er niet doorheen ondanks de jubelstemming alhier vanwege de naderende vakantie. Ik stem mij daarom gelukkig met het feit dat jij de lezers voorziet van relevante informatie.

  Cheers,
  Daan

 2. Anoniem schreef:

  Ik stem mij gelukkig? Ben toe aan vakantie 🙂 Het stemt mij gelukkig moet het natuurlijk zijn…

  D.

 3. Een hele fijne vakantie!

  Stem je ontspannen :-0

Reageer