clear

zoeken

search

Referaat gaming Bibliotheek Rotterdam op YouTube

19 juni 2007


Vorige week schreef ik over het lunchreferaat over gaming, in de bibliotheek Rotterdam, waaraan ik zelf ook deelnam via een telefoonverbinding en de functionaliteiten van Meebo Rooms. Vrijdag ontving ik, heel attent, een dvd van dit evenement en vandaag mailde Peter Delsman dat alle opnamen inmiddels ook op YouTube zijn gezet.

De filmpjes bevatten de inleidingen van Peter, fragmenten van de video ‘if you’re not gaming you’re losing‘ (het droste-effect!) met een toelichting van de mannen van Delft, beelden van sessies op de Nintendo Wii, en het verhaal van Ritanila. In het bovenstaande filmpje belt Peter met ondergetekende.

Het is fijn om te zien dat beschikbare tools zonder al te veel moeite worden benut door een bibliotheek. Rotterdam bedankt!

@

3 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    Dewey decimals and Dance Dance Revolution:
    //www.escapistmagazine.com/issue/99/13

  2. Wow!ter schreef:

    Goed je weer eens te horen.

  3. Ik vind het altijd een vreemde gewaarwording om mezelf terug te horen…maar het is idd weer eens wat anders dan een blogpost 🙂

Reageer