clear

zoeken

search

Update Marcom top 100: stemmers bedankt!

01 mei 2007


Vandaag heeft Marketingfacts een update van de Marcom top 100 gepubliceerd en dankzij de stemmen van een paar bezoekers ben ik vijf plaatsen geklommen. Mijn dank daarvoor!

Collega Wo(w)ter is ook gestegen en collega Jan komt met stip binnen op de 66e plaats.

Goed werk!

Het spreekt voor zich dat jullie nog steeds jullie stemmen kunnen uitbrengen op hen en mij. Je bent in een handomdraai lid van MF en dan kun je vervolgens hier je stem uitbrengen op vijf weblogs uit de lijst.

Het is een kleine bijdrage aan marketing van biblioblogs. En biblioblogs dragen weer een klein steentje bij aan de marketing van bibliotheken.

Voilo.

@

NB: schrik niet te veel van deze foto, uit 1991. In dat jaar werd ik in Den Bosch zes weken opgeleid tot officier bij de landmacht. Als grap besloot een deel van het peloton zich kaal te scheren. Direct na de scheerbeurt viel er niet veel meer te lachen. Mijn makker daarentegen verspreidde bovenstaande foto met veel plezier onder de vrienden. Nu kan ik daar wรจl om grijnzen, hoewel dit ‘mijn marketing’ weer niet bepaald ten goede komt.

Maar je moet jezelf nu ook weer niet al te serieus gaan nemen.Dat staat maar weinig mensen goed tenslotte…

8 Reacties

  1. robert schreef:

    Gefeliciteerd!

    De gelijkenis met Theo Maassen is overigens treffend : )

    Groet,

    Robert

  2. Dank je.

    Van die gelijkenis is niet meer zoveel over nu ๐Ÿ™‚

  3. Remco schreef:

    1991! Toen was je zo’n 21 lente’s jong! (en ik ook). Goede tijden en goede foto ook BTW. Maar vanwaar die serieuze blik? Zeep laten vallen?

  4. 20 Inderdaad.

    De blik was bewust. Er moesten geoefend worden voor een fotosessie, voor het militaire paspoort. Prima gelukt want ik kreeg de gewenste foto, inclusief dienstnummer eronder.

    Voelde ik me toch heel even semi-crimineel/semi-legionair in het vreemdelingenlegioen.

    Je moest er wat van maken he, die tijd in het leger…

  5. Jan Tweepuntnul schreef:

    Scary die foto! Overigens nooit gedroomd ooit in een tophonderd terecht te komen. Leuk om aan m’n ouders te vertellen:-)

  6. Gefeliciteerd Jan!

    Maar goed dan dat je ‘m niet zag voor je bezoek aan Middelburg ๐Ÿ™‚

  7. Boesje schreef:

    Ik schrok al Ed, ik dacht even dat je coiffure alweer gesneuveld was tijdens Koninginnedag zonder dat ik dan kon aanschouwen. Ik zal eens loeren of ik daar nog foto’s van heb.

  8. Haha

    Dat was iets minder netjes geschoren ๐Ÿ™‚

Reageer