clear

zoeken

search

Middelburg boekenstad 6 mei 2007

06 mei 2007


Vandaag was Middelburg even boekenstad. Op de markt, hier een steenworp vandaan, stonden meer dan 125 kraampjes, afgeladen met boeken. Ik heb vanmiddag even een kijkje genomen maar werd al snel kriegelig van al die grabbelende mensen. Als ik niet relaxed kan snuffelen snuffel ik liever niet.

Maar wat een leuk evenement! Het is altijd fijn om levendigheid te zien op dat grote, kale marktplein. En het is ook tof om te zien dat er nog zoveel belangstelling is voor het ouwe trouwe boek.

@

4 Reacties

  1. Remco schreef:

    Het was ook erg druk, vanochtend vroeg al! Net was het afgelopen, alle kraampjes waren al leeg, maar die ene met al zijn wijnkratjes met boeken was nog wel even bezig. wel leuk gedaan vond ik.

  2. Ja vond ik ook. Die lui hadden ook de interessantste boeken vond ik maar toen ik z’n prijzen zag gaf ik het meteen op. Voor dat geld kan je ook bij Bol.com terecht 🙂

    Was jij al zo vroeg op dan? ^^

  3. boekendingen schreef:

    De handelaar op de foto heeft het wel bekeken. Een dekzeil over die aanhanger en weg wezen. Niets in te pakken en te sjouwen.

    Heeft iemand nog gezien of de ‘opruiming’ van boekhandel De Drukkerij nog interessant was?

  4. Ja en wat minder goed zichtbaar: die boekenkasten erachter waren gewoon kisten op hun kant. Kwestie van kantelen en karren!

    Ik heb nog gekeken bij de Drukkery inderdaad. Er lag niet overdreven veel maar de prijzen waren sympathiek en het aanbod wel gevarieerd. Maar op de een of andere manier springen die nieuwe boeken er wel een beetje vreemd uit, op zo’n markt…

Reageer