clear

zoeken

search

Campagne NVPI: Vitamine G: gamen is goed!

30 mei 2007


Diverse mensen attendeerden mij erop via de mail en het is inderdaad een onderwerp dat hier aandacht verdient: Vitamine G, een campagne van de NVPI om meer bekendheid te geven aan de positieve aspecten van gamen.

Een uitgebreidere bespreking is onder meer te vinden bij Moqub, het persbericht vind je hier (PDF)

Voor trouwe lezers van dit blog bevat gamenisgoed.nl misschien niet zoveel nieuws maar de site vat alles wel mooi samen en brengt het leuk.

Waarvan akte.

@

3 Reacties

 1. Henk schreef:

  Hebben ze dat nu wel slim aangepakt bij de NVPI? Dingen die slecht voor je zijn zijn toch veel aantrekkelijker? (Roken, alcohol, drugs, vette hap…)

  Gamen mag dan misschien goed zijn, spelletjes zijn niks voor mij. Of het nou ganzenbord, kaarten of een first person shooter is ik vind er niks an.

 2. Daar heb je een punt. Misschien willen ze het wel minder aantrekkelijk maken juist 🙂

  Ik kan zelfs bordspelen waarderen. Ieder zijn meug he.

  Hoewel ik wel een lichte voorkeur heb voor zaken die slecht zijn voor me 🙂

 3. Daan schreef:

  Zelfs met bordspelletjes heb ik nooit iets gehad. Maar dan nog, van dit soort berichten zoals nu weer op webwereld word ik zoooo moe (en ik zou inmiddels beter moeten weten). Zie //tinyurl.com/23cg5s

  Het punt van Henk is aardig…

Reageer