clear

zoeken

search

Bright.nl, ook in gedrukte vorm

17 april 2007


Vandaag trof ik op mijn bureau een kadootje aan van Marina: het mooie magazine Bright. Nu kende ik het blog van Bright wel, maar niet dit papieren magazine.
Ik heb het net even doorgebladerd en het ziet er mooi uit. De april/mei-editie heeft als thema Muziek 2.0. Een deel van de daarin genoemde programma’s en websites kende ik al, maar lang niet allemaal. Een nuttig kadootje dus!

En wat ik wel grappig vind: in het magazine wordt met enige bravoure vermeld hoe makkelijk het is om multimedia te downloaden en te delen terwijl ik juist vandaag op het blog lees hoe Europese downloaders, die gebruik maken van P2P-netwerken, gepakt kunnen worden. Bright verwijst daarbij naar deze post op Torrentfreak.

Learning all the time.
Which is good.

@

6 Reacties

  1. Ron Wessels schreef:

    Edwin,

    Bright is inderdaad zo’n blad dat af en toe verrassend uit de hoek kan komen met interessante thema’s. Een paar maanden geleden ging het bijvoorbeeld over voeding en de technologie die daarbij een steeds belangrijkere rol speelt.
    Mijn tip bij dit soort bladen is: neem geen abonnement maar kijk gewoon elke maand even of de onderwerpen je aanstaan. Of, beter nog, regel gewoon dat je bibliotheek een abo neemt 😉

  2. Aan dat laatste zat ik al een beetje te denken inderdaad.
    Het is wel een beetje glossy maar he-le-maal van deze tijd.

    bedankt voor je tip hoe dan ook!

    Edwin

  3. Ik heb je feed trouwens meteen toegevoegd aan netvibes. Leuk blog!

  4. Ron Wessels schreef:

    Ha, bedankt! Het is ook meer een uitprobeersel hoor en het leek me sowieso leuk om wat meer over die rare hobby van me te schrijven. Verder lekker aanrommelen en testen. Ik wist bv nog erg weinig van Flickr.

    Ik voel er veel voor om in een vernieuwde versie van de website van m’n werk op e.o.a. manier een weblog in te bouwen. Er gebeurt momenteel zoveel interessants binnen het onderwijs en het vakgebied. En schrijven over wat we allemaal aan bedrijfs- en andere trainingen doen en vooral ook het waarom ervan kan voor veel mensen interessant zijn. Bovendien stimuleert het lezers ook weer om ideeën aan te dragen en dat maakt de cirkel dan weer mooi rond…

  5. Een goed initiatief. Het is niet alleen leuk maar het maakt het geheel ook transparanter. Houd ons op de hoogte!

    (als we dat zelf al niet doen ^^)

  6. Ron Wessels schreef:

    Zal ik doen. We hebben het op dit moment erg druk met allerlei projecten, dus het laat vrees ik nog wel even op zich wachten. Voorlopig moet je het even met onze rss-feed doen 🙁

Reageer