clear

zoeken

search

Bloggen op SearchCowboys.nl

27 april 2007


Ik heb zojuist mijn eerste blogpost geplaatst op SearchCowboys. SearchCowboys bestaat nog niet zo heel lang en is een initiatief van het weblog DutchCowboys. Het blog richt zich op alles wat met zoeken en zoekmachines heeft te maken.

SearchCowboys plaatste twee weken geleden een oproep voor mensen die hun blogteam willen komen versterken. Omdat ‘zoeken en vinden’ mijn oprechte interesse hebben, ik bloggen erg leuk vind en de omdat de teamleden behoorlijk wat vrijheden hebben, besloot ik te reageren. Deze week ontving ik een uitnodiging van beheerder Jeroen.

Natuurlijk blijft zbdigitaal ‘mijn ding’. De blogfrequentie hier zal er niet onder leiden in ieder geval. Ik vind het gewoon leuk om erbij te doen. Teambloggen is bovendien heel wat anders dan bloggen op persoonlijke titel. Mijn toon daar zal ongetwijfeld objectiever zijn daar hier.

De tijd zal het leren. Maar ik wilde dit nieuws toch even met jullie delen, op deze fijne vrije dag.

@

5 Reacties

 1. gefeliciteerd!
  en de echte fan heeft d’r bij deze weer een feed bij 🙂
  je naam staat nog niet bij het searchblogteam, maar da’s vast een kwestie van tijd ..

 2. Dank je wel!

  Dat laatste doen ze waarschijnlijk pas als ik regelmatig bijdraag. Sporen moet je soms verdienen he 🙂

  Fijn weekend!

 3. Marc schreef:

  Edwin succes, een leuke blog om voor te schrijven lijkt me. Feed stond al in BlogBridge, dus ik kom je daar wel tegen.

 4. paul schreef:

  Leuk, veel succes met bloggen!

  Paul
  Dutchcowboys.nl

 5. @ Paul & Marc:

  Bedankt!

Reageer