clear

zoeken

search

Je scriptie verkopen op scriptiewinkel.nl

23 maart 2007


Gelezen op Sync: studenten kunnen vanaf nu hun scriptie verkopen via scriptiewinkel.nl. Voor iedere verkochte scriptie ontvangt de auteur tien euro en inzenders maken automatisch kans op de scriptieprijs 2007: 3500 euro.

Een goed initiatief. Er zijn natuurlijk vele alternatieven maar het is goede promotie voor het werk van afgestudeerden, een impuls voor hun portemonnee en ook nog eens een nuttige catalogus voor mensen die op zoek zijn naar onderzoeksinformatie. Met RSS natuurlijk.

@

2 Reacties

  1. Persoonlijk ben ik iets minder positief over de scriptiewinkel.

  2. Mmm,

    Als ik dat zo lees moet ik toegeven dat je daar een heel goed punt aansnijdt. Zelf ben ik ook een groot voorstander van open access maar in deze post vergat ik dat eigenlijk even omdat ik het vooral zag als iets aardigs voor de studenten zelf. Voor de gebruiker is het inderdaad stukken minder natuurlijk. Ik zou er zelf niet snel voor betalen. Als bedrijf misschien weer wel.

    Maar je hebt gewoon gelijk. Bedankt voor deze kanttekening!

    Edwin

Reageer