clear

zoeken

search

Een weekendje stuiteren op London Calling

30 maart 2007


Een vreemde gewaarwording. Voor het eerst in mijn leven ga ik naar een festival waar alleen maar bands optreden die ik nog niet ken. Daniƫlle was zo vriendelijk mij een een mail met links naar clips te sturen maar het is er nog niet van gekomen die op het gemak te bekijken.

Het gaat om London Calling, in Paradiso. Het festival staat erom bekend dat veel van de bands die er spelen op het punt van doorbreken staan. Nu ben ik zelf niet echt een Britpop-adept maar stiekem heb ik toch wel heel wat mp3’s van bands als The Rifles, The Killers en the Kaiser Chiefs. Ik haal ze alleen door elkaar altijd….het zijn er namelijk zo veel.

Dat mag de pret niet drukken, ik vind het wel aardig om eens onbevangen naar een concert te gaan. Dan kan het gewoon niet tegenvallen.
En wat helemaal leuk is, is dat de link naar het inlichtingenwerk ook nog te maken valt. Vanavond ga ik the Long Blondes kijken. Emma werkte in een bibliotheek, voordat ze bij de lange blondjes zat. Kewl!

En als de muziek me nu niet bevalt zijn er altijd nog de afterparty’s tot vroeg in de ochtend. Die schijnen ook de moeite te zijn.

Jullie gaan er van horen, jongelui. Allemaal een beetje lief zijn! Dag.

“London calling, now dont look at us
All that phoney beatlemania has bitten the dust
London calling, see we aint got no swing
cept for the ring of that truncheon thing”

@

4 Reacties

  1. Henk schreef:

    Veel stuiterplezier!

  2. Anoniem schreef:

    Klinkt leuk! Veel plezier!

  3. Saskia schreef:

    Klinkt leuk! Veel plezier!
    Greetz,
    Sas

  4. Daan schreef:

    Oeps, je haalt het inderdaad door elkaar want op het lijstje dat ik stuurde staan bandjes die al eens op LC zijn geweest of ergens anders in een vage club. Gelukkig heb je Switches en The Long Blondes nog. Have fun!

    Cheers,
    Daan

Reageer