clear

zoeken

search

Stemwijzer voor de Provinciale Statenverkiezingen 2007

18 februari 2007


Op 7 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. De oproep viel vorige week op de deurmat. Nu ga ik meestal wel stemmen maar ik moet bekennen dat ik niet zo goed op de hoogte dacht te zijn van de Zeeuwse politiek en daarom eigenlijk niet van plan was te gaan stemmen.

Ik doe het toch maar wel. Ik bezocht zojuist de stemwijzer en hoewel ik ook daar mijn kanttekeningen bij heb (nauwelijks vragen over cultuur bijvoorbeeld), leerde de tool mij wel dat er toch best veel thema’s zijn waar ik een uitgesproken mening over heb. Loont het toch nog een beetje dat ik de PZC vaak lees.

De stemwijzer voor de provincie Zeeland vind je hier. Ik krijg een afgetekend advies om te stemmen op de Partij voor Zeeland.

Huh? Dan blijkt meteen dat ik de PZC nu ook weer niet zo goed lees. Van die partij weet ik namelijk vrijwel niets. En in doorklikken heb ik nu geen zin. Dat doe ik op 7 maart dan wel. Misschien kan ik dan ook meteen even nagaan of ik mezelf wel genoeg zorgen maak.

Impulsief en ondoordacht. Lekkerrrrrr.

@

3 Reacties

  1. Daan schreef:

    Hm, zowel D66, PVDA als (jawel) Christenunie op plek 1. Daar heb ik dus helemaal niets aan. Ik denk er nog even over na…

  2. Henk schreef:

    Hm, bij mij Groen Links, gevolgd door D66…

  3. Een beetje breed is het allemaal wel he 🙂

Reageer