clear

zoeken

search

Christenunie zet Zeeuwse Bibliotheek op de kaart. In Bedum, Groningen.

28 januari 2007


Merkwaardig. Opeens kom je via Google zomaar terecht op de site van de Christenunie in Bedum. Dat ligt helemaal in Groningen. Maar ze worden er mooi wel even geïnformeerd dat “de overgang van de Zeeuwse Bibliotheek, van de gemeenschappelijke regeling naar een stichting, een goede zaak is”. Volgens de Christenunie dan toch.
Nu wil ik hier niet verder ingaan op die overgang maar ik verwonderde me nogal over de locatie van het bericht. Wat kan het mensen in Groningen nu schelen hoe het geregeld is bij een bibliotheek ergens in Zeeland? Of is men bij de Christenunie zo betrokken en belezen dat hen dat wel degelijk boeit?

Even verder kijken leerde me echter hoe het zit. De CU gebruikt een soort landelijk netwerk voor nieuwsberichten etc. Het valt allemaal onder de moedersite christenunie.nl en het bericht op de lokale site van Bedum is gegenereerd door het bericht op de site van Zeeland.

Gelukkig maar. Dat is weer een onbelangrijke vraag minder!
Borrelt er wel weer meteen een nieuwe onbelangrijke vraag op: Waarom komt de naam van Bedum me toch zo bekend voor? Da’s in ieder geval niet van de Elfstedentocht of een gasbel. Google biedt gelukkig altijd uitkomst ^^

@

4 Reacties

  1. Je zoekplaatje is ook wel spannend 🙂

  2. Anoniem schreef:

    Zien jullie ook zo op tegen de nieuwe regering? Dat wordt eng hoor

  3. Daar denk ik maar niet te veel aan 🙂

Reageer