clear

zoeken

search

Bibliothecarissen aller landen verenigt u! Het artikel van Karel Elderink in Bibliotheekblad

18 december 2006

In Bibliotheekblad 22 van 2006 stond een artikel van Karel Elderink, met de titel ‘Bibliothecarissen aller landen verenigt u!’ Voor een test van Karel, met betrekking tot de vindbaarheid van PDF-documenten in zoekmachines, gebruik ik bij deze het bewuste artikel (dat zonder meer de moeite van het lezen waard is). Het artikel is te vinden op Esnips en kan hier rechtstreeks gedownload worden. (PDF)

Het artikel in de vorm van een widget:

Elderink_Bibliotheekblad
Elderink_Bibliothe…
Hosted by eSnips

@

Technorati Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

9 Reacties

 1. Danniëlle schreef:

  Ik moet inloggen en dat wil ik niet.

 2. Dat is ook niet de bedoeling. Ik heb de rechten aangepast in esnips. Wil je het nog eens proberen??

  Hier gaat het nu goed….maar dat kan ook door het ip-adres komen natuurlijk….

  Edwin

 3. Anoniem schreef:

  The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Dat doe ik dan ook, over een kwartiertje of zo.

  D.

 4. Anoniem schreef:

  Ben ik weer. Helaas, nu moet ik weer inloggen. Jammer, want het leek me een handige tool. Gelukkig heb ik op het werk nog de papieren versie 🙂

  D.

 5. Raaaaarrrrrrrr

  Als ik uitgelogd ben in esnips kan ik toch bij vanaf hier.

 6. Anoniem schreef:

  Geen paniek, in Safari lukt het wel. Geen idee waarom Flock zo raar doet. Bedankt voor het meedenken iig.

  D.

 7. Anoniem schreef:

  Goeie actie Edwin! Wil je er verder inhoudelijk ook nog iets mee doen? Het is immers een oproep?

 8. Hoi Jan,

  De laatste post gaat al een beetje in op scenario 2: de nichemarkten. Maar komen tot daadwerkelijke gezamenlijke vernieuwing is best lastig natuurlijk. Via de VOB, de WSF en bibliotheekvernieuwing.nl of een kleiner en platform inrichten? Ik zou best mee willen denken, dat sowieso maar veel neuzen een kant op krijgen is nog lastiger dan je hoopt, vrees ik. Of denk jij van niet?

 9. Anoniem schreef:

  Ha Edwin
  Het past ook wel bij deze tijd om niet via de geijkte kanalen maar via cyberspace naar gelijkgestemde zielen te zoeken en daar een actie mee te doen. En er zitten vast ook bij VOB en WSF mensen die mee willen denken. Als je iets wilt ondernemen doe ik mee!

Reageer