clear

zoeken

search

Gliffy. een gratis alternatief voor Visio

10 juni 2006


Op Trendmatcher een prachtige tip: Gliffy. Met deze applicatie kun je online (je hoeft dus niets te downloaden) -en gratis- organogrammen, plattegronden of stroomschema’s maken. De bespreking van Willem Karssenberg behoeft eigenlijk geen aanvulling.
Van alternatieven voor al die dure software word ik altijd enthousiast. Exit Microsoft’s Visio.

@

2 Reacties

  1. Anoniem schreef:

    Een nadeel is echter dat alles op hun servers draait, wat betekent dat bijvoorbeeld complete netwerk tekeningen met IP-nummers (evt. confidentiƫle informatie) erin over andermans servers/netwerk verloopt en wordt opgeslagen.

  2. Dat is zeker een aandachtspunt ja. Werken 'in the cloud' doet wel een beroep op je vertrouwen. Goed om bij stil te staan.

Reageer