clear

zoeken

search

Merkwaardige kunst deel 59:de microscopische insectenfoto’s van Tomas Rak

18 juni 2011

Beangstigend fraai, die microscopische insectenfoto’s van Tomas Rak. Op Environmental Graffiti wordt uitgelegd hoe deze man te werk gaat. Zou een mug lachen, als hij zich heeft volgedronken via jouw huid?

@

5 Reacties

  1. @google-e0f522ae214378ab69fd2ce2e4efa59d:disqus Nou, die hobby laat ik maar even doen Joost, maar bedankt voor je toelichting! Concept doet me in de verte een beetje denken aan Photosynth van Microsoft. Dat is geen stapelen weliswaar, maar je hebt wel vele foto's nodig om tot een mooi perspectiefplaatje te komen.

  2. J. Geraets schreef:

    Ik kan 't me voorstellen. Zelf wil ik er graag een keer mee experimenteren. Een bekende / vriend van me doet dit. Echt prachtig !

    Photosynth wil ik ook nog eens proberen. Zelf ben ik nog niet verder gekomen dan het geotaggen van foto's met GPicSync en panorama foto's maken door enkele foto's middels software (AutoStich) te 'stitchen'. Erg leuk allemaal !

  3. Op Zeker J. Geraets ! Mijn belangstelling voor foto- en videobewerking is groot, maar na een kennismaking met Photoshop ooit besloot ik er niet veel tijd in te steken. Er zijn veel te veel mogelijkheden. Ik vind tekst al genoeg foto's, dan gebruik ik graag de illustraties van anderen 🙂

  4. J. Geraets schreef:

    Dat jij tekst al genoeg foto's vind vind ik bijzonder mooi uitgedrukt.

    Na drie leuke cursussen Photoshop weet ik nog steeds niet alles. Bovendien probeer ik zo mogelijk 13 Reasons to choose GIMP over Photoshop!

Reageer