clear

zoeken

search

Middelburgse terrassen in de Nationale Test van ANWB

05 mei 2011

Haringen, oliebollen, terrassen: als er landelijke testen worden gehouden is het altijd leuk om even te kijken of er zaken in je woonplaats op de lijst staan. Kampioen van ANWB hield een Nationale Terrassentest en publiceerde de uitslagen vandaag. Middelburg is de enige stad die de provincie Zeeland vertegenwoordigt. Vier zaken kregen een beoordeling, te weten Vriendschap, Brooklyn, De Huifkar en De Prinse van Oranje.

Nu ken ik niet alle zaken even goed, maar Vriendschap ken ik goed genoeg om mijn eigen oordeel te vergelijken met dat van de mystery guests. Welnu: ik kan me best vinden in dat oordeel maar het verbaast me dat het toilet niet fris was. Dat is dan een momentopname geweest. Vriendschap heeft normaliter namelijk zéér frisse toiletten (maar inderdaad onbereikbaar voor invaliden). Dat Vriendschap geen WiFi zou hebben slaat nergens op. De zaak heeft zelfs open WiFi.

Altijd leuk, die tests, maar als er vandaag een ander team op bezoek zou gaan, zou de uitslag vast weer anders uitpakken.

De gehele test is te downloaden als PDF.

@

Foto: Walcherse boeren voor Vriendschap, omstreeks 1895

Reageer